SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 1. Etap Kampı Tamamladı

0
Güncellendi - 2016-07-22 21:10:01
YMS 1. Etap Kampı Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

7 Temmuz’da başladığı Bolu kampında 16. günü geride bırakan Yeni Malatyaspor, yaptığı son çalışmanın ardından ilk etap kampını tamamlayarak 3 günlük izne ayrıldı.

Bolu’da her gün sabah 9.30, akşam 18.00 şeklinde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan sarı-kırmızılılar ilk etap kampında ağırlıklı olarak güç ve kondisyon arttırıcı çalışmalar yaptı.

İlk hazırlık maçı 28 Temmuz’da Adanaspor ile

Bolu Termal’deki kamp çalışmalarına cuma akşamı yaptığı çalışmayla son veren Yeni Malatyaspor, 3 günlük iznin ardından 26 Temmuz’da Bolu’da yeniden toplanacak. İlk etap kampında hazırlık maçı oynamayan sarı-kırmızılılar, ikinci etap kampında 6 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor.

Yeni Malatyaspor’un oynayacağı hazırlık maçlarından ilkinin Adanaspor ile olacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı takımın 28 Temmuz Perşembe günü hazırlık maçında Adanaspor ile karşı karşıya geleceği ifade edildi.

Transferde 7 oyuncu alındı

Yeni Malatyaspor ilk etap kampı süresince 7 oyuncuyu renklerine bağladı.

Malatya temsilcisi, Mallorca’dan Michal Perraira, Osmanlıspor’dan Hakan Canbazoğlu, Adanaspor’dan Mehmet Sak, Adana Demirspor’dan Ahmet Burak Solakel, Arsinspor’dan Rahman Buğra çağıran, Karabükspor’dan Murat Akça ve Mersin İdmanyurdu’ndan Eren Tozlu’yu kadrosuna kattı.

“Faydalı bir kamp dönemi geçirdik”

Sarı-kırmızılı takımın sportif direktörü Ali Ravcı, ilk etap kampını değerlendirerek, “Yeni oyuncularımızın da katılmasıyla faydalı bir kamp dönemi geçirdik” dedi.

Bolu Termal’deki ilk etap kamp çalışmalarını Cuma sabahı itibariyle tamamladıklarını söyleyen Ravcı, “Güzel bir ortamda, yüksek tempoyla yeni sezon hazırlıklarımızın ilk bölümünü tamamladık. Yeni transferlerimizin de katılmasıyla kampımız daha verimli geçti. Transferde 7 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. En az 4 oyuncu daha transfer etmeyi planlıyoruz. İnşallah listemizdeki diğer isimleri de birer ikişer kampımıza dahil edeceğiz. İkinci etap kampımızı da Bolu’da yapacağız. Petra Clup Tesisleri’nde yapacağımız kamp boyunca 6 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız