SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 1 Puanla Yetindi:0-0

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:58:43
YMS 1 Puanla Yetindi:0-0
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi yapan Yeni Malatyaspor,  deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi ve maç 0-0 sonuçlandı.

STAT: Atatürk 

HAKEMLER: Erbay Aldemir, İbrahim Bekler, Ercan Aydın

KIRKLARELİSPOR: Alişan, Taner, Hasan Can, Serkan Turhan (Hakan dk. 86), Yunus, Serkan Sözmen, Murat, Hakan, Lokman, Enis, (Deniz dk. 72) Hasan Erdi

YENİ MALATYASPOR: Vedat, Gökhan, Sedat (Hacı Mustafa dk. 88), Ömer, Muhammet, Emrah (Evren dk. 90+2), Okan, Yasin (Türker dk. 77), Eren, Erdal, Mustafa

SARI KARTLAR: Emrah, Gökhan (Yeni Malatyaspor), Hasan Erdi (Kırklarelispor)

16. dakikada Yeni Malatya Spor'dan Eren Görür, savunmadan dönen topa vurdu; top Kırklareli kalecisi Alişan Şeker'de kaldı.

20. dakikada Kırklarelispor'un tehlikeli atağında, Yeni Malatyaspor kalesine çok hızlı gelen top kaleci Vedat'a kaldı. Karşılaşmanın hakemi ise zaten ofsayt bayrağını kaldırdı. 

28. dakikada Yeni Malatyaspor kalesinde bir tehlike daha yaşadı. Kırklarelispor'un atağından top auta çıktı. 

37. dakikada Yeni Malayaspor'dan Sedat'ın atağında; top Kırklarelispor'un kalecisi Alişan Şeker'in müdahalesi ile taça çıktı. 

39. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Eren, Kırklarelispor kalecisi ile ceza alanında karşı karşıya kaldı. Eren'in vurduğu top rakip kalecide kaldı.

41. dakikada Yasin'in sert şutu; Kırklarelispor savunmasının arasından geçti; ancak rakip kalecisi topun filelere gitmesini engelledi.

Karşılamanın hakemi ilk yarıda 1 dakika uzatma süresi verdi.

46. dakikada Kırklarelispor'un atağından top Yeni Malatyaspor Kalecisi Vedat'ta kaldı. 

53. dakikada Kırklarelispor'un kullandığı köşe vuruşunda; Yeni Malatyaspor'un savunması topu ceza sahasından uzaklaştırdı.

61. dakidada Kırklarelispor'un tehlikeli atağında top auta çıktı. Yeni Malatyaspor bu atakta kalesinde çok büyük bir tehlike atlattı.

78. dakikada Mustafa Cevahir'in pasında topu karşılayan Emrah şut çekti. Yerden giden top, Kırklarelispor kalecisinde kaldı.  

88. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Hacı Mustafa'nın kullandığı köşe vuruşunda; Kırklarelispor savunması topu ceza sahasından uzaklaştırdı. 

Karşılaşmanın hakemi, ikinci yarıda oynanmayan süre olarak 3 dakikalık uzatma verdi. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi.

PUAN DURUMU..

Bu arada, oynanan maçların ardından 2. Lig Beyaz Grupta son puan sıralaması şöyle oluştu:

 

Takım  O         P

 

1.Balıkesirspor 15        32

 

2.İnegölspor     15        28

 

3.Tokatspor     15        27

 

4.Kızılcahamamspor A.Ş.        15        27

 

5.Yeni Malatyaspor     15        25

 

6.Alanyaspor   15        22

 

7.Kırklarelispor            15        22

 

8.İskenderun Demir Çelikspor 15        22

 

9.Altay 15        19

 

10.Eyüpspor    15        19

 

11.Anadolu Selçukluspor         15        17

 

12.Ofspor        15        17

 

13.Bayrampaşa            15        16

 

14.Çamlıdere Şekerspor A.Ş.  15        14

 

15.Gaziosmanpaşa       16        13

 

16.Denizli Belediyespor           15        13

 

17.Körfez Futbol Kulübü         15        11

 

Kaynak : Görüş Gazetesi

Foto: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız