SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 10 Kişiyle Bu Kadar:1-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:32:33
YMS 10 Kişiyle Bu Kadar:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 76 dakikasında 10 kişi ile mücadele ettiği maçta Aydınspor 1923'e 1-0 mağlup oldu. Koray'ın 14. dakikada kırmızı kart gördüğü maçta, Yeni Malatyaspor'un Caner'le attığı gol faul gerekçesiyle sayılmazken, tek gol 81. dakikada Aydınspor'lu Berkay Günay'dan geldi.

STAD: Adnan Menderes

HAKEMLER: İlkay Aydın (Samsun), Mehmet Şengül (Ordu), Ahmet Çifci (Samsun), 4.Hakem-Celal Bayraklı (Çorum)

AYDINSPOR 1923:Ahmet Altın, Uğur Arslan Kuru, Bayram Çetin, Erdi Bakırcı, Mehmet Murat Uçar, Kemal Akbaba (Dk.55 Hasan Kaşıkara), Berkay Günay, Gürcan Gözüm, Aytek Aşıkoğlu, Sefa Aksoy, Mustafa Şen (Dk.75 Mehmet Al),  

YEDEKLER: Aydın Kalak, Serkan Özdemir, Mertcan Demirer, Hasan Erbey, Sezer Sezgin, Hasan Kaşıkara, Mehmet Al  

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Ferit Cömert, Koray Şanlı, Ali Sakal, Ramazan Kahya, Caner Ağca (Dk.60 Hüseyin Kar), Serkan Çalık, Eren Görür (Dk.73 Osman Fırat), Emre Toraman (Dk.24 Ersin Veli), Onur Kalafat, Aydın Çetin

YEDEKLER: Vedat Kapurtu, Mustafa Tuna Kaya, Emre Öztürk, Emrah Kol, Hüseyin Kar, Osman Fırat, Ersin Veli  

GOL: Dk.81 Berkay Günay (Aydınspor 1923)

KIRMIZI KART: Dk.14 Koray Şanlı (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Mehmet (Aydınspor 1923), Ersin, Hüseyin, Ramazan (Yeni Malatyaspor)

5. dakikada Aydınspor 1923 atağında ceza alanı içerisinde Gürcan'ın şutu auta çıktı.

9. dakikada ceza alanına sağdan Onur'un ortasında Serkan Çalık yükseldi, kaleci yumrukla uzaklaştırdı. Taç atışında Serkan Çalık, sağdan ceza alanına  ortaladı, Caner topu ağlara gönderdi ama hakem  faul gerekçesiyle golü saymadı.

14. dakikada, Caner'in geri pasında Kemal Akbaba, Koray Şanlı'yı geçerken düştü. Hakem Koray'ı son adam olarak değerlendirip, kırmızı kart ile cezalandırdı. Berkay'ın kullandığı frikik atışında, Yeni Malatyaspor'un kalecisi Şener, iyi uzandı ve topu köşeden çıkarttı. Kaleci Şener bu kurtarış sonrası kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

34. dakikada Uğur, sağdan ceza alanına ortaladı, Sefa müsait pozisyonda topu dışarı attı.

39. dakikada Yeni Malatyaspor ceza alanı önünde Mustafa Şen vurdu, Veli'nin sırtına çarpan top kornere çıktı. Mustafa Şen'in kullandığı korner atışında Gürcan vurdu, top auta çıktı. 

56. dakikada Mehmet ceza alanına doldurdu, defansa çarpan top kornere çıktı. Korner atışını Berkay kullandı, Ferit uzaklaştırdı. 

62. dakikada sağdan ceza alanına Aydın doldurdu, defans uzaklaştırdı. Onur aldı ortaladı, Aydın'dan önce defans araya girdi ve tehlike büyümeden sona erdi. 

73. dakikada kazanılan faul atışını Ramazan kullandı. Aydın topa dokunamadı ve defans uzaklaştırdı.

81. dakikada sağdan ceza alanına giren Uğur, Berkay'a pasını verdi. Berkay, kaleci Şener'in solundan  topu ağlara gönderdi:1-0

87. dakikada Aydınspor 1923 ceza alanı önünde Ramazan ortaladı defans topu kornere attı. Korneri Ramazan kullandı, Aydın'dan önce kaleci Ahmet topu uzaklaştırdı. 

Karşılaşma Aydınspor 1923'ün 1-0 galibiyetiyle son buldu.

HABER: Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız