SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2-0 Mağlup Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:00:23
YMS 2-0 Mağlup Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor kendi sahasında oynadığı Balıkesirspor karşılaşmasında 2-0 yenik ayrıldı. 
 
STAT: Malatya İnönü 
 
HAKEMLER: Deniz Ateş Bitnel , Salim Duran , Candaş Erbil 
 
YENİ MALATYASPOR: Mesut , Gökhan Sinanoğlu , Aytek, Can (Caner dk. 71 ), Ercan  (Ömer dk. 45 ), Erman , Gökhan Çakır , Enis  (Seçkin dk. 47 ), Arslan , Cihan , Yasin 
 
BALIKESİRSPOR: Olcay , Caner , Orhan , Rıza , Kerem (Kemal dk. 31 ), Mustafa , Coşkun  (Ali Öztürk dk. 84 ), Muhammet , Hüseyin  (Onur dk. 71 ), Ali Akburç , Salih 
 
GOLLER: Muhammet (dk. 34), Mustafa (dk. 78) (Balıkesirspor) 
 
SARI KARTLAR: Kerem, Olcay (Balıkesirspor) 
 

20. dakikada Yeni Malatya atağında Enis cezaalanı dışından sert vurdu, kaleci iki hamlede güçlükle önledi.
 
29.dakikada Balıkesir atağında Hüseyin'in pasıyla buluşan Ali'nin şutu autla sonuçlandı.
 
34. dakikada Balıkesir atağında Hüseyin'in düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Muhammet kullandı. Top kaleci Mesut'un uzanamayacağı sağ alt köşeden filelerle buluştu:0-1.
 
53. dakikada Seçkin cezaalanı içerisinde topa vurmakta geç kalınca Orhan araya girdi ve tehlikeyi kornerle önledi. Yeni Malatya korner atışından sonuç alamadı.
 
56. dakikada Aytek'in sağdan ortaladığı topa Cihan çok kötü vurdu, auta gönderdi.
 
60. dakikada Balıkesir atağında Muhammet sağdan cezaalanına ortaladı. Topla buluşan Caner kötü vurunca, takımını bir golden etti.
 
65. dakikada Seçkin'in sağdan ortaladığı topa Cihan çok kötü vurdu, aut.
 
78. dakikada Balıkesir farkı ikiye çıkardı. Coşkun'un sert vuruşunda top kaleci Mesut'tan döndü. Topu Mustafa kontrol etti ve ağlarla buluşturdu:0-2
 
HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız