SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2. Etap İçin Toplanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:30
YMS 2. Etap İçin Toplanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Bolu Gerede’de yapıp, 4 günlük bayram iznine ayrılan PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ikinci etap çalışmaları için pazartesi günü Bolu'da tekrar toplanacak. 

1. etap çalışmaları kapsamında Bolu Gerede Esentepe Tesisleri’nde Yücel İldiz yönetiminde güç ve kondisyon depolayan sarı-kırmızılılar, bu süre içinde bir dizi test de gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, 2. etap kampı için bu kez Bolu Termal Tesisleri’nde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına burada devam edecek. Sarı-kırmızılı takım 15 gün sürecek ikinci etap kampında hazırlık maçları da oynayacak.

Yeni Malatyaspor’un ilk etap kampına 3'ü yabancı 4'ü yerli olmak üzere 7 yeni transfer katıldı. Yeni Malatyaspor yerli transferinde Azad Filiz, Kamil İçer, Kemal Cingirt ve İskender Alın'ı kadrosuna katarken, yabancı oyuncu transferinde ise Sunday Mba, Alex Dos Santos ve George Akpabio'yu renklerine bağladı.

İLDİZ: "BİZİM TRANSFER POLİTİKAMIZ BELLİ"

Öte yandan Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yücel İldiz, 13 gün süren 1. etap kampını değerlendirdi. İldiz kampın verimli bir şekilde geçtiğini ve yeni transferlerin yavaş yavaş takıma uyum sağlamaya başladıklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada PTT 1. Lig’in zorluk derecesine dikkat çeken İldiz, “Gerçekten bu ligde inanılmaz transfer politikaları izleyen takımlar var. Bizim politikamız şu anda belli. Çok net bir şekilde öncelikle Yeni Malatyaspor’un ligde ayağını yere sağlam basması lazım. Çünkü şu an en az 8-10 tane takım astronomik rakamlar harcıyor. Özellikle geçen sezon ligden düşenler çok iddialılar. Tabi burası da Malatyaspor. Ben Malatyalıların heyecanını biliyorum. Bizim de Malatya’ya karşı heyecanımız ortada. Bu karşılıklı olan bir şey zaten. Tabi bir de duygusallığımız var. Bu yüzden Malatya’daki bu heyecanı devam ettirmek ve Süper Lig’in bir altı olan ligde kendimizi ispat etmek adına çok ciddi çalışmalar yapmalıyız. Gerçekten ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Transferde yeni yeni hareketlenmeye başladık. Bu doğrultuda da devam etmeliyiz. Yani ilk etabın sonuna kadar transferi yüzde 70 dolayından tamamladık. Başkanımızla da görüşmemiz bu şekildeydi. Tabi transfer devam edecek. Eksik gördüğümüz bölgelere oyuncular almaya gayret edeceğiz. Bu şekilde ikinci etap kampına da biraz daha rahat girmiş oluruz. Transferde yoğun bir şekilde yönetici arkadaşlarımız çalışıyor. Sanırım birkaç gün içerisinde güzel sonuçlar almış olacağız. Bu transferlerin hepsi bittikten sonra ligdeki hedefimizi daha net belirleyebiliriz. Şu an için sadece çalışmamız gerekiyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız