SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2 Futbolcuyla Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:21:19
YMS 2 Futbolcuyla Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da kadroya iki futbolcu daha takviye edildi. Kadroya dahil edilen Semih Oğuz ve Gökhan Çakır ile sözleşme imzalandı. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına yeni transferler Semih Oğuz ile Gökhan Çakır da katıldı. 
 
Toplantıda bir konuşma yapan kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, Turgutluspor karşılaşmasında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu söyledi. Özer, her geçen hafta takımın daha iyi olacağını belirterek, "Turgutluspor karşılaşmasında takımımız iyi mücadele etmesine rağmen maalesef mağlup oldu. Bize inanan ve güvenen insanları, taraftarlarımızı mutlu edemediğimiz için üzgünüz. Ancak maçı izleyen herkesinde bizim gördüğümüz gibi takımımız umut vermeye başladı. Maçın skoru ne olursa olsun futbolcularımız mücadeleyi bırakmadılar. Elbette ki eksiklerimiz var. Her geçen hafta bu eksiklerimiz azalıyor. İnşallah futbol şansı da yanımızda olursa artık kazanmaya başlarız. Alacağımız bir galibiyetle futbolcu arkadaşlarımızın özgüveni yerine gelecektir. İnşallah bununla birlikte yukarıya doğru tırmanışımızda gerçekleşir" dedi. 
 
Takım adına izleme komitesi oluşturulduğunu kaydeden Özer, "Takımımızın izleme komitesini oluşturmaya başladık. İzleme komitesinin başına Hakan Çalışkan getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Çalışma ekibini yönetim kurulumuzun da onayıyla kendisi belirleyecektir. Önümüzdeki yılın yapılanmasına şimdiden başlayıp, sezon bitmeden tamamlanması adına bu konuyu yönetim kurulu olarak önemsiyoruz. İnşallah izleme ekibimiz teknik direktörümüz Gürses Kılıç ile uyum içerisinde çalışıp, başarılı olur" diye konuştu. 
 
Özer, kadroya iki takviyenin daha yapıldığına işaret ederek, şunları aktardı; "Kadromuzu güçlendirme adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu doğrultuda iki arkadaşımızı daha kadromuza kattık. Gökhan Çakır ve Semih Oğuz'u son olarak takımımıza kazandırdık. Gökhan Çakır'ı Sarıyer'den aldık. Orta saha mevkiinde forma giyiyor. Kendisiyle 1,5 yıllığına anlaştık. Semih Oğuz ise stoper mevkiinde oynuyor. Kendisini Galatasaray altyapısından aldık ve 2,5 yıllığına anlaştık." 
 
ORTA SAHA OYUNCUSU GÖKHAN ÇAKIR: "BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM" 
Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Gökhan Çakır, başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyerek, "Sarıyer kulübünden buraya geldim. Öncelikli olarak buraya gelme sebebim kişisel hedeflerimden daha çok Yeni Malatya Spor'u bulunduğu konumdan bir an önce uzaklaşmasıdır. Yani amacım takımsal bir başarı yakalamak. Bunu da gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. Hocamız Gürses Kılıç'ta bu doğrultuda takıma geldi. Bizleri de bu doğrultuda transfer etmiştir. İnşallah hep birlikte ligde yukarılara doğru
tırmanmak istiyoruz. Bunu başaracak bir kadro var" şeklinde konuştu. 
 
STOPER SEMİH OĞUZ: "TAKIMI LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ" 
Takımın genç oyuncusu Semih Oğuz da, "Burası büyük bir camia. Burada bana verilen şansı en iyi şekilde değerlendireceğim. Bu büyük camianın en iyi yerlere gelmesi için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bu formayı giymek benim için çok güzel bir duygu. Önceden takımın yakaladığı başarılar ve şimdiki durumu ortada. En iyi şekilde mücadele edip, takımı layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız