SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2. Maçta da Galip

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor, ikinci hazırlık karşılaşmasını Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor ile oynadı. Karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazanırken, takımın golünü yeni transfer Recep kaydetti.

YENİ OYUNCULAR DENENDİ
Takımın performansını görmek amacıyla hazırlık maçı yapan Sarı-siyahlı takımda, yeni transferler Bülent Akın, Serkan, Recep ve Hür Ege'de Gaziosmanpaşaspor maçında forma giydi. Yeni transferler performanslarıyla göz doldururken, takımın genel performansının teknik heyeti memnun ettiği kaydedildi.

YENİ TRANSFERLER YOLDA
Bülent Akın, Serkan, Recep ve Hür Ege'yi kadrosuna katan Yeni Malatyaspor'da yönetimin Bank Asya 1. Lig'den birkaç futbolcuyla temasta olduğu bildirildi. Transferde görüşülen futbolcularla kısa sürede anlaşmayı planlayan kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, görüşmeleri yoğunlaştırdı.

YENİ MALATYA SPOR KULÜP BASIN SÖZCÜSÜ SELİM PİLTEN: KAMP SON DERECE VERİMLİ GEÇİYOR
Öte yandan Yeni Malatya Spor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, kamp çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Pilten, ikinci yarı hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Antalya'da gerçekleştirilen ikinci yarı hazırlıkları çok iyi geçiyor. İlk yarıyı istediğimiz gibi tamamlayamadık. Tabi bunda yaşanan şansızlıklarla beraber takımdaki uyum sorunu da vardı. Bu nedenle devre arası kampı bizim için büyük önem taşıyordu. Bu anlamda devre arası kampını çok iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Kamp hazırlıkları çerçevesinde şuana kadar iki hazırlık maçı oynadık. İlk maçımızda Siirtspor'u 1-0 mağlup ettik. İkinci maçımızda da Gaziosmanpaşaspor'u aynı skorla mağlup etmeyi başardık. Bu karşılaşmada yeni transferlerimizde forma giydi. Takımın genel performansı bizleri oldukça memnun ediyor" dedi.

LİGİN İKİNCİ YARISI FARKLI OLACAK
Ligin ilk yarısını istedikleri gibi geçiremediklerini kaydeden Pilten, "Ligin ilk yarısında şansız karşılaşmalar oynadık. Son dakikalarda yediğimiz goller ile talihsiz puan kayıpları yaşadık. Bu anlamda ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Şunu söylemeliyim ki, takım Malatya'ya geldiğinde Malatyalı taraftarlarımız çok farklı bir ekip görecek. Yani ligin ikinci yarısında farklı bir Yeni Malatyaspor olacak" diye konuştu.

Öte yandan Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Muzaffer Akdoğan'ın, Pursaklarspor ile büyük oranda anlaştığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız