SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2. Maçta da Mağlup

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:55:45
YMS 2. Maçta da Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Bolu Termal'de gerçekleştirdiği ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. 

İlk hazırlık karşılaşmasında Karşıyaka'ya 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor, ikinci hazırlık karşılaşmasını PTT 1. Ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor ile oynadı.  Abant Zon Club Tesislerine ait sahada oynanan karşılaşmayı Şanlıurfaspor 1-0 kazandı. Şanlıurfaspor'a galibiyeti getiren golü 31. dakikada Kenan Karışık kaydetti. 

Mücadelenin ilk yarısına iki takımda hızlı başladı. İlk yarıda pozisyon üreten takımlar, ikinci yarıda oyuncu değişikliklerinin çok olmasıyla birlikte istenen performansı ortaya koyamadı. 

Şanlıurfaspor yüzde 56 ile topla oynarken, Yeni Malatyaspor, topa yüzde 44 oranında sahip olabildi. Şanlıurfaspor'un 9 şutuna karşılık Yeni Malatyaspor, rakip kaleye 6 şut atabildi. Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor kalesine 4 isabetli şut atarken, Yeni Malatyaspor ise Şanlıurfaspor'un kalesine 1 isabetli şut atabildi. 

Hazırlık karşılaşmasında Şanlıurfaspor'un 7 korner atışına karşın Yeni Malatyaspor sadece 1 kez korner atışı kullandı. Mücadelede Yeni Malatyaspor 20, Şanlıurfaspor ise 23 faul yaptı. Takımlar 3'er kez ofsayda düştü. Yeni Malatyaspor'un bir topuda direkten döndü. 

PTT 1. Lig'de 2015-2016 sezonunda Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor, ligde 11. haftada Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız