SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2 Oyuncuyla Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:53
YMS 2 Oyuncuyla Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, 2 oyuncu ile prensipte anlaştı. 

Antalya Çolaklı mevkiinde bulunan Selin Hotel’de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik heyet ile görüşen yönetim, teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın isteği doğrultusunda sol kanat ve ön libero mevkileri için 2 oyuncu ile el sıkıştı.

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten yönetimin Adana Demirspor’dan ön libero 26 yaşındaki Emre Balcı ve Karşıyaka’dan 33 yaşındaki Mehmet Türkmehmet ile prensipte anlaştığı öğrenildi. İki oyuncunun birkaç gün içerisinde Yeni Malatyaspor’un Antalya kampına katılarak, resmi sözleşmeyi imzalamaları bekleniyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Mehmet Türkmehmet ve Emre Hasan Balcı ile hemen hemen her konuda anlaşıldı. 2 futbolcuyu da büyük bir aksilik olmazsa kadromuza katacağız. Özelikle transfer etmek istediğimiz bu iki oyuncu, bizim ikinci yarıda oynayacağımız sistemin ideal oyuncuları olduğu için kadromuzda istiyoruz. Oynayacağımız sisteme göre 2 oyuncu aldık ve 2 oyuncu ile de yollarımızı ayırdık” dedi.

Altıparmak, kamp çalışmalarında bazı futbolcularla yollarını ayırabileceklerini kaydeden Altıparmak, “Çalışmalardan sonra futbolcularımızın hepsinin ne durumda olduğunu çok daha iyi görüyoruz. Eğer bu çalışmalar neticesinde de belki yollarımızı ayıracağımız arkadaşlarımız olacak. Ama biz bütün futbolcularımızı değerlendirmek istiyoruz. Çünkü hepsi çok kaliteli futbolcular. Bazıları ilk yarıda şans aldı, bazı olaylar oldu olmadı bunlara bir sünger çektik. Sıfırdan herkes eşit şartlarda başladı. Bizim için Yeni Malatyaspor’dan büyük bir futbolcu yok. İsimler sadece kendisini ilgilendirir. Saha içerisinde isimler, kendi kalitesini ve deneyimlerini gösterirse o futbolcular her zaman tercihimizdir. Ama bize faydası olmayan oyuncuyla kamp dönemi de olsa yollarımızı ayıracağız. Bizi hedefe götürecek futbolcularla oynayacağız” diye konuştu.

Kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğine de değinen Mehmet Altıparmak, “Yeni sezona çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Eğer biz ikinci yarıya başladığımızda tempomuzu sahaya koyamazsak, istediğimiz kadar tecrübeli ve iyi bir takım olalım başarı gelmiyor. Bunun için kamp döneminde ilk 5 günlük süre zarfında kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları yapmayı planladık. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları bittikten sonra hazırlık maçlarıyla ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde gireceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız