SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2. Penaltıyla 1-1'i Yakaladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:43:06
YMS 2. Penaltıyla 1-1'i Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Yeni Malatyaspor, deplasmanda Aydınspor 1923 ile karşıladı. Yeni Malatyaspor 14. dakikada 1-0 mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın 32. dakikasında Ramazan Kahya penaltı atışını değerlendiremedi. 83. dakikada ise elle oynama gerekçesi ile hakem Yeni Malatyaspor lehine penaltı kararı verdi. Fahri'nin kullandığı atış sonuç verince, Yeni Malatyaspor beraberliği yakalamış oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca Yeni Malatyaspor, Aydın deplasmanından bir puanla döndü. 

Stat : Adnan Menderes  - Aydın

Hakemler : Şeref Taştan, Gürhan Karamelek, Emin Barlas

Aydınspor 1923: Ahmet Altın, Uğur Arslan Kuru, Bayram Çetin, Ahmet Kesim, Samet Kumbaşı, Erdi Bakırcı, Emre İşçiler, Umut Kaya, Aykut Yenen, Caner Metin, Murat Uluç

Yeni Malatyaspor : Erşen Çilingir, Koray Şanlı, Gökhan Sinanoğlu, Ramazan Kahya, Necdet Kaba, Mustafa Şen, Serkan Göksu, Rahman Oğuz Kobya, Eren Görür, Hüseyin Kar, Şahinali Terzi

Goller : Aykut (14. dakika Adyınspor 1923), Fahri (83. dakika Yeni Malatyaspor -Penaltı-)

4. dakikada; Erdi'nin geliştirdiği atakta top Yeni Malatyaspor kalecisi Erşen'de kaldı. 

7. dakikada; Hüseyin Kar, ceza sahası içerisinde Aydınspor kalecisi Ahmet ile karşı karşıya kaldı. Hüseyin'in vuruşunda top üsten auta çıktı. 

14. dakikada; Aydınspor'dan Aykut'un vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0

18. dakikada; Ramazan Kahya'nın kullandığı köşe vuruşunda, Aydınspor 1923 savunması tehlikeyi son anda engelledi. 

21. dakikada; Hüseyin Kar'ın atağında rakip savunması müdahale ederek topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. 

24. dakikada; Hüseyin'in pasında topu karşılayan Ramazan Kahya, topu ceza sahasına yakın yerdeki Mustafa Şen'e gönderdi. Mustafa'nın vuruşunda top auta çıktı. 

32. dakikada; Yeni Malatyaspor'un kazandığı penaltıyı kullanan Ramazan Kahya, topu kaleciye teslim etti.

38. dakikada ; Necdet'in ortasında topla buluşan Eren Görür kafayla vurdu top yandan auta çıktı .

41. dakikada; Aydınspor 1923 takımından Umut'un kullandığı köşe vuruşunda tehlikeyi Yeni Malatyaspor savunması uzaklaştırdı. 

50. dakikada; Rahman Oğuz'un ortasında topu karşılayan Hüseyin, rakip savunmaya takıldı. 

53. dakikada; Umut'un tehlikeli atağı sonuç vermedi. 

63. dakikada; Hüseyin'in vuruşunda top Aydınspor 1923 kalecisi Ahmet'te kaldı. 

69. dakikada ; Eren Görür'ün şutunda top kalenin üstünden auta çıktı. Yeni Malatyaspor net bir gol pozisyonu kaçırmış oldu. 

75. dakikada; Serkan'ın ortasında topu karşılayan Fahri'nin müdahalesi sonuçsuz kaldı. 

79. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Ramazan Kahya'nın kullandığı köşe vuruşunda, rakip savunma topu uzaklaştırdı. 

83. dakikada; Elle oynama gerekçesi ile Yeni Malatyaspor lehine penaltı kararı verildi. Fahri'nin kullandığı atışta top ağlarla buluştu. 1-1

Karşılaşmaya 4. dakika uzatma süresi verildi. 

Kaynak : Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız