SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 3. Bölge B Grubunda..

0
Güncellendi - 2016-08-17 20:22:39
YMS 3. Bölge B Grubunda..
A- A+ PAYLAŞ

Coca-Cola Gelişim Ligi kapsamında uygulanan Bölgesel Gelişim Ligi (U14-U15-U16-U17-U19) grupları belli oldu.2016-2017 sezonunda 5 bölge, 7 grupta planlanan lig organizasyonuna 76'sı profesyonel, 9'u amatör kulüp olmak üzere Coca-Cola Gelişim Ligleri Statüsü'nde yer alan katılım koşulları kriterlerini yerine getirebilen toplamda 85 kulüp katılacak.

Grup planlamalarının yapılması aşamasında yapılan başvurular değerlendirildiğinde 5. Bölge dışındaki gruplarda yeterli takım sayısına ulaşılmış olduğu gözlemlenmiş olup, 5. Bölge grup planlaması için, Gelişim Ligleri Statüsü'nün 13/1 maddesinde yer alan ''Bölgesel Gelişim Liglerinde sadece gerekli kriterleri yerine getirmiş olan profesyonel futbol faaliyetlerine katılan kulüpler ve bağlı bulundukları bölgede organize edilmesi planlanan lig operasyonu için yeterli sayıda kulübün bulunmaması halinde, gerekli kriterleri yerine getirmiş olan amatör kulüpler yer alabilirler'' ifadesine istinaden kriterleri uygun olan 4 profesyonel ve 9 amatör kulüp için 5. Bölge kapsamında U14-U15-U17-U19 Ligi organizasyonu yapıldı.

Bu planlamaya bağlı olarak 3-4 Eylül 2016 tarihlerinde Bölgesel Gelişim Ligi (U14-U15-U16-U17-U19) organizasyonu başlayacak olup, ilgili fikstür detayları tff.org adresinden ilan edilecek.

GRUP’TA HANGİ TAKIMLAR VAR?

Yeni Malatyaspor, Coca-Cola Gelişim Ligi kapsamında uygulanan Bölgesel Gelişim Ligi’nde 3. Bölge B Gurubunda yer aldı.

Sarı kırmızılılar zorlu grupta; Adana Demirspor, Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Hatayspor, Kahramanmaraşspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Sivas Belediye Spor ve Şanlıurfaspor takımlarına karşı mücadele edecek.

COCA-COLA GELİŞİM LİGLERİ STATÜSÜ’NDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, 08.08.2016 tarih ve 28 sayılı toplantısında alınan kararla, 2016-2017 Coca-Cola Gelişim Ligleri Statüsü'nde değişiklik yapıldı.

Yapılan değişiklik doğrultusunda Coca-Cola Gelişim Ligleri 2016-2017 sezonunda Bölgesel Gelişim Ligi kapsamında U14-U15-U16-U17-U19 yaş kategorilerinde organize edilecek.

Elit Lig U17-U19 organizasyonu sezon öncesinde kulüpler tarafından yapılan başvurular göz önünde bulundurularak Coca-Cola Gelişim Ligleri statüsünde yer alan esaslar doğrultusunda yeterli sayıda katılım sağlanmadığından, 2016-2017 sezonunda uygulanmayacaktır. Elit Lige katılım başvurusu yapan kulüpler Bölgesel Gelişim Ligi kapsamında yer alan gruplarda U17 ve U19 liglerine dahil edilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız