SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 3. Etap Kampı Tamamladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:19
YMS 3. Etap Kampı Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Bolu Termal kampını yaptığı son çalışmayla tamamladı. 
 
Sezon hazırlıkları çerçevesinde 4 Ağustos’ta Bolu Termal’de üçüncü etap kamp çalışmalarını gerçekleştiren Yeni Malatyaspor, 13 gün süren kamp çalışmalarının ardından hazırlıklarını tamamladı. Sarı kırmızılı takım Bolu Termal kampında Sakaryaspor, Adana Demirspor, Boluspor, Kahramanmaraşspor ve Kartalspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Yeni Malatyaspor, Sakaryaspor’u 1-0, Kahramanmaraşspor’u 4-2 ve Kartalspor’u 2-1 mağlup ederken, Adana Demirspor ve Boluspor ile 0-0 berabere kaldı.
 
Kamp çalışmaları ve yeni sezonla ilgili hedefler konusunda açıklamalarda bulunan takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya, iyi bir ekip olduklarını, herkesin desteğiyle mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. Yeşilkaya, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini kaydederek, “Gürses hoca ile ilk defa bu sene çalışma imkanı buldum. Birçok kamp yaşadım. Kamp çalışmalarında futbolcular genelde sıkılır, yorulur, keyif almaz ve morali bozulur. Ama bizim o kadar güzel bir programımız vardı ki, çalışmalar bir hayli keyifli geçti. Bunun yanında futbolcu arkadaşlarımızla iyi bir ortam yakaladık. İyi bir kaynaşma sağlandı” dedi.
 
Tecrübeli futbolcu, iyi oyuncuların kadroya katıldığını ifade ederek, “Transfer edilen futbolcuların hepsi Gürses Hoca’nın takibe aldığı ve izlediği isimler. İlk defa bir arada oynamamıza rağmen sanki 3-4 senedir bir aradaymışız gibi bir hava var. Birbirimizi tamamlıyoruz. Hocamız hem koşan hem de topu kullanan oyuncuları transferde tercih etmiş. Buda bizim işimizi kolaylaştırıyor. Çünkü hem top oynamaya çalışıyoruz hem de uyum sorununu çok çabuk atlatıyoruz. Kesinlikle şuna eminim ki, çok iyi bir takım kuruldu. Rakip kim olursa olsun kesinlikle üstünlük kurmak isteyen bir takımımız var” ifadelerini kullandı.
 
Şehirde iyi bir havanın olduğunu da değinen tecrübeli futbolcu, “Şehirde iyi bir hava var. Her yer bayraklarla süslenmiş. Potansiyelin bu kadar olacağını beklemiyordum. Şanlıurfaspor’da forma giyerken son 5 maça kadar şehirde bayrak asılmadı. 20 maç kazandık ama herkes bir süt lige çıkıp çıkamayacağımızdan emin değillerdi. Biz 20 maç kazandıktan sonra taraftarları inandırdık. Ama şimdi Malatya’daki potansiyele bakıyorum bayraklar asılmış, takıma şampiyon gibi davranılıyor. Bunun dezavantajları da var. Taraftarların çok büyük beklentisi var. Rakip takımlarda inanılmaz derecede bize karşı motive olacaklar. Bizde onlara aynı direnci gösterip, rakiplerimizden daha fazla koşup, mücadele ettiğimizde ve birde kalitemizi sahaya yansıttığımız zaman başarıya ulaşırız. Taraftarlarımızdan da bu anlamda sabırlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız