SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 3. Etapta

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da üçüncü etap kamp çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor. 
 
11 Eylül'de başlayacak yeni sezon öncesinde eksiklerini tamamlamak isteyen sarı siyahlı takımda çalışmalar yoğun tempoda sürüyor. Teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda futbolcuların performansları ve istekleri göz doldururken, yeni transferlerin kısa sürede uyum sağlamaları yönetimin yüzünü güldürdü. Yeni Malatya Spor'da takım yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken yönetim transfer çalışmalarına yoğunlaştı. Özellikle sağ bek, sol bek ve ön liberoya oyuncu takviyesi isteyen teknik direktör Cafer Aydın'ın yönetime bir rapor sunduğu kaydedildi. Kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Aydın'ın isteği doğrultusunda takıma takviye için birkaç oyuncuyla görüşmelere başladı. 
 
"SERDAR SAMATYALI İSMİ GÜNDEMDE" 
Yeni Malatya Spor'da transfer görüşmeleri hız kazanırken, bir dönem Malatyaspor forması giyen ve Göztepespor ile yollarını ayıran Serdar Samatyalı'nın ismi ön plana çıkmaya başladı. Malatyalı taraftalar tarafından çok sevilen ve tribünlerin sevgisini kazanan Serdar Samatyalı ile kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'nun bir görüşme yaptığı öğrenildi. Katipoğlu'nun tecrübeli futbolcu ile detaylı bir görüşme daha yapacağı bildirildi. 
 
KULÜP BASIN SÖZCÜSÜ MEHMET BAK: "ÖNEMLİ OLAN BİZİM PERFORMANSIMIZ" 
Öte yandan kulüp basın sözcüsü Mehmet Bak, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bak, takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğine işaret ederek, şunları kaydetti: "Yeni sezona takımımız en iyi şekilde hazırlanıyor. Özellikle yeni transferin takıma kısa sürede uyum sağlamasıyla birlikte çalışmalar daha verimli geçmeye başladı. Şuanda üçüncü etap kamp çalışmalarımız devam ediyor. Takımımız yoğun tempoda yeni sezona hazırlanıyor. Özellikle futbolcularımızın hazırlık dönemindeki performansları bizi oldukça sevindirdi." 
 
Bak, zorlu bir grupta olmalarının kendilerini pek fazla ilgilendirmediğini belirterek, "Fikstüre baktığımızda şampiyonluk hedefi olan takımlarla ilk maçlarımızı içerde oynayacağız. Kendi sahamızdaki maçları kayıpsız atlatmak istiyoruz. İlk yarı itibariyle istediğimiz puanları toplayarak, ligin ikinci yarısına daha iyi başlamayı planlıyoruz. Bu noktada gruptaki zorlu takımlar bizi ilgilendirmiyor. Önemli olan bizim ortaya koyacağımız performans" dedi. 
 
FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız