SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 3 Puanı Hedefliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:21
YMS 3 Puanı Hedefliyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, sahasında Kütahya ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yenerek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Ofspor karşılaşmasının ertelenmesinin ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına odaklanan sarı kırmızılılarda hedef 3 puan. 

İlk yarıda özellikle son haftalarda istenen sonuçları alamayarak, Beyaz Grup'ta 4. sırada yer alan Yeni Malatyaspor, sahasında Kütahya ekibini yenerek, seri galibiyet yakalamanın hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarını yaptığı teknik, taktik antrenman tamamlayan sarı kırmızılılarda, moraller üst seviyede. 

-Sahasında 20 puan toplayabildi-

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısı itibariyle sahasında 20 puan toplayabildi.

İlk yarıda sahasında 9 karşılaşma oynayan sarı kırmızılılar, 6 karşılaşmayı kazanırken, 2 karşılaşmada berabere kaldı. Sahasında tek yenilgisini İzmir ekibi Menemen Belediyespor karşısında alan sarı kırmızılılar, rakip ağları 14 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü. 

-Deplasmanda 2 galibiyet aldı-

Kütahya ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor, ligde şuana kadar sadece 3 kez galibiyet alabildi. 

14 puanla ligin dibinde yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 3 galibiyetin 2'sini deplasmanda aldı. Sahasında 1 kez galip gelebilen Kütahya ekibi, deplasmanda 8 gol kaydederken, kalesinde 10 gol gördü. 

-Maçı Volkan Şeker yönetecek-

Yeni Malatyaspor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor, Pazar günü 13.30'da Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi, Volkan Şeker yönetecek. Şeker'in yardımcılıklarını Murat Şener ile Tolga Bakal yapacak. Celal Bayraklı ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak. 

Ligin ilk yarısında Kütahya'da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-1 kazanmıştı. Yeni Malatyaspor'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri İrfan Başaran ile Koray Şanlı kaydetti. 

-Yeni Malatyaspor'da 2 eksik var-

Yeni Malatyaspor'da defans oyuncusu Koray Şanlı ile sol bek oyuncusu Osman Fırat, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında forma giyemeyecek. 

Sarı kırmızılı takımda defans oyuncusu Koray Şanlı'ya ligin ilk yarısında Malatya İnönü Stadı'nda Menemen Belediyespor ile oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sonrası 3 resmi müsabakadan men cezası verilmişti. Bu nedenle Koray, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında kadroda yer alamayacak.

Öte yandan hafta içerisinde yapılan antrenmanda kasığından sakatlanan ve kasığında kanama tespit edilen sol bek oyuncusu Osman Fırat'ta kadrodaki yerini alamayacak. 

-Emre Öztürk affedildi-

Sarı kırmızılı takımda, Antalya'da gerçekleştirilen devre arası kamp çalışmalarında teknik direktör Feyyaz Uçar'ın verdiği rapor doğrultusunda takımdan gönderilen orta saha oyuncusu Emre Öztürk'ün affedildiği öğrenildi. 

Teknik direktör Feyyaz Uçar'ın da onayıyla takımda kalan Öztürk, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Emre Öztürk'ün sezon sonuna kadar takımda yer alacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız