SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 3 Puanla Dönüyor:1-2

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:43:01
YMS 3 Puanla Dönüyor:1-2
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'la karşı karşıya geldi ve maçı 2-1 kazanmayı başardı. Yeni Malatyaspor'un gollerini 5. dakikada İrfan Başaran ve 49. dakikada Koray Şanlı kaydettiler.

STAD: Dumlupınar

HAKEMLER: Hakan Akmısır (İzmir), Emre Ajun (İzmir), Halil İbrahim Atabay (İzmir), 4. Hakem Deniz Gültekin (İzmir)

TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Okan Karabulut,  Hasan Yaşar, Hüseyin Akmaz,  Ahmet Yakak,  Kemal Okyay, Abdurrahman Kuyucu,  Berat Genç (Dk.85 Seydihan Başlantı), Burak  Can Balcı (Dk.77 Serhat Sağat), Emre Ekti (Dk.46 Ali Can Çelik), Yücel Yıldırım, Uğur Durmuş

YEDEK: Erhan Aslan, Veli Akbulut, Hasan Demir, Musa Dolu, Ali Can Çelik, Seydihan Başlantı, Serhan Sağat,

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Tuna Kaya, Koray Şanlı, Ramazan Kahya, Ersin Veli, Ali Sakal, Caner Ağca (Dk.61 Hüseyin Kar), Onur Acar, İrfan Başaran (Dk.90 Ferit Cömert), Serkan Çalık (Dk.87 Eren Görür), Aydın Çetin,

YEDEKLER: Vedat Kaputu, Ferit Cömert, Osman Fırat, Fatih Gül, Mehmet Gürkan Öztürk, Eren Görür, Hüseyin Kar

GOLLER: Dk.5 İrfan Başaran, Dk. 49 Koray Şanlı (Yeni Malatya), Dk.53 Ali Can Çelik (Tavşanlı Linyitspor)

5. dakikada Yeni Malatyaspor İrfan Başaran'ın golüyle öne geçti:0-1

49. dakikada Koray Şanlı, Yeni Malatya'nın ikinci golünü kaydetti:0-2

53. dakikada ev sahibi takımın golü Ali Can Çelik'ten geldi.1-2

Sonraki dakikalarda başka gol olmadı ve Yeni Malatyaspor karşılaşmayı 2-1 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız