SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 6-1 Kazandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:20
YMS 6-1 Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, hafta sonu Malatya İnönü Stadı’nda oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Sarı kırmızılı takım Tokatspor maçı hazırlıkları çerçevesinde BAL Ligi takımlarından Malatya İl Özel İdarespor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. TFF Antrenman sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasını Yeni Malatyaspor 6-1 kazandı.

Teknik Direktör Gürses Kılıç hazırlık karşılaşmasında bütün futbolculara şans verdi. Özellikle fazla forma şansı bulamayan futbolcuları performanslarını yakından takip eden teknik patron Gürses Kılıç, hazırlık karşılaşmasını büyük bir dikkatle izledi.

Hazırlık karşılaşması öncesinde forvet oyuncusu Eren Görür ile orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Forvet oyuncusu Eren Görür, “Denizli Belediyespor karşılaşmasıyla bir galibiyet serisine başladık. Bizim için lig geçen hafta başladı. Uyum sürecini atlattığımızı düşünüyorum. Bunu da Kızılcahamamspor maçıyla gösterdik. İyi bir galibiyet aldık. Bu bizim için çok iyi bir moral oldu. İnşallah bunun devamı gelecek” dedi.

Üzerilerindeki baskı ve stresi attıklarını kaydeden genç golcü, “Üzerimizdeki stresi atma adına bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Geçen hafta bunu başardık. Bu hafta iyi oyunu da üzerine ekleyerek, galip geldik. Bundan sonra yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum. İnşallah galibiyet serisine devam ederek, Tokatspor maçıyla birlikte yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ise, ligde yarışın içinde her zaman için var olduklarını vurgulayarak, “En başından beri bir seri yakalamak istiyorduk. Bunu Denizli Belediyespor maçıyla başlattık. Devamını getirmek istiyorduk. Kızılcahamamspor maçına giderken herkesin beklentisi vardı. Neticede lider ve 5’te 5 yapmış bir takımla karşılaşacaktık. Biz çekinmeden gittik ve galibiyet inancıyla çıktığımız o karşılaşmayı net bir skorla kazandık” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız