SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 6 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

0
Güncellendi - 2016-06-17 15:35:35
YMS 6 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da 6 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve transfer çalışmalarına yoğunlaşan Yeni Malatyaspor’da, ilk olarak uzun yıllar takımda forma giyen ve 2. Lig’de şampiyonluk yaşayan Ramazan Kahya ile yollar ayrılmıştı. Takıma uzun yıllar hizmet eden ve kaptanlıkta yapan tecrübeli sol bek, takımdan ayrıldıktan sonra bir başka PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı.

Sarı kırmızılı takımda geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan tecrübeli forvet oyuncusu Aydın Çetin’le de yollar ayrıldı. 2014 yılında sarı kırmızılı takımın kadrosuna katılan Çetin’in sözleşmesi 31 Mayıs 2016’da sona ermişti.

Yeni Malatyaspor ile yolları ayrılan bir diğer futbolcu ise Hüseyin Kar oldu. Tecrübeli sol kanat oyuncusu 2015 yılında takımla anlaşmıştı. 31 Mayıs 2016’da sözleşmesi sona eren sağ bek, Kardemir Karabükspor’a attığı ilginç golle gündeme gelmişti.

Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Azuka İzu ile de yollarını ayırdı. Devre arası takıma katılan ancak bekleneni veremeyen Nijeryalı orta saha oyuncusu bir türlü vasatı aşamadı. Transferi bir hayli spekülasyona neden olan Azuka, takımdan gönderilen isimler arasında yer aldı.

Yeni Malatyaspor, Uruguaylı defans oyuncusu Gonzalo Samian Godoy’la da yollarını ayırdı. Şili Süper Lig'inden Nublense takımından kadroya dahil edilen Uruguaylı, inişli çıkışlı bir grafik sergiledi.

Sarı kırmızılılar gurbetçi futbolcu Serhat Ayvaz’la da yollarını ayırma kararı aldı. Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Antalya kampına dahil ettiği gurbetçi futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Teknik heyetin iki maç şans tanıdığı gurbetçi futbolcu ile yollar ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ekber (7 yıl önce)
    irfan başaran, sadık çiftpınar, mba, auzibike bu takımın aslarıdır. dışındakiler pek de o kadar önemli değil.. şampiyonluksa hedef bunlar dışındakilere yol verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (7 yıl önce)
    aslında şu isimlerden hiçbirine üzülecek durum yok. irfan başaran da dahil. mba ve azubuike malatyaspor tarafından kazanılmış oldu. ligi daha iyi tanıdılar. bu sezon daha iyi olacaklar bence. ramazan aydın hüseyin azuka bu takkımın kangreniydiler. irfanın yeri ayrı çok şey kattı ama onunda kapasitesi sınırlı. şampiyonluk için bu oyuncuların gitmesi yerinde olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    aslında iyiye işaret olmalı bu tabi bunu yerlerine yapılan transferlerle daha net anlayacaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (7 yıl önce)
    İki hafta sonra izine gelecegim Yurt dişından ; şu yönetiçilerle tanısıp tartısacagım .Şu soruyu soracagım : Yeni Malatyaya yemek içinmi , yenilmek içinmi burdasınız ; şampiyon olmak içinmi diye soracagim ... Çunki Malatyamı çok seviyorum .....
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (7 yıl önce)
    Hiç kimse bu yönetim ile süper lige çıkarız sevdasına kapılmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)Basri Terece isimli kullanıcı yorumuna
    Basri Terece, yerinde bir tesbit doğru söze ne denir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet m. (7 yıl önce)
    yerine gelecek oyuncular giden futbolculardan daha kaliteli olmalı 6 futbolcuda 2.lig de banko kadroya girebilecek oyunculardı ama geçmiş yıllara göre ptt 1. lig de kaliteli kadrolardan meydana gelen takımlar yer alıyor 2. lig kadrosundan sıyrılıp başarıya aç oyuncularla ilerlenmeli yönetim transfer çalışmalarını futbolcu aldık diye değil yerinde nokta transferler yaptık diye kamuoyuna sunmalı yoksa süperlig hayalde kalır...
    0
    0
    Yanıtla