SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 90+2'de Yıkıldı : 2-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:47:15
YMS 90+2'de Yıkıldı : 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta üçüncü sırada bulunan Yeni Malatya Spor, grup lideri İnegölspor ile karşılaştı. İnegöl İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmadan İnegölspor 2-1 galip ayrıldı. 

STAT: İnegöl Şehir

HAKEMLER: Serkan Ergün, Mehmet Kapluhan, Oktay Önge, 4. hakem Ali Balsatar

İNEGÖLSPOR: Sofu, Alişan, Mustafa, Deniz, Oğuz, Raif (Sefa dk. 90), Berkay, Bayram, Şenol, İlhan (Mümin dk. 84), Eray (Özgür dk. 80)

YENİ MALATYASPOR: Ziya, Ömer, Muhammet, Halil (Huzeyfe dk. 59), Emrah, Okan, Eren, Hacı, Mustafa (Yılmaz dk. 90), Erdal (Ömer dk. 84), Evren, Mustafa Cevahir

GOLLER: Okan (dk. 39) (Yeni Malatyaspor), Raif (dk. 47), Mümin (dk. 90+2) (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Oğuz, Raif, Şenol (İnegölspor), Hacı Mustafa, Evren (Yeni Malatyaspor)

28 dakikada, İnegölspor'dan İlhan'ın ortasına Erdal müdahale ederek topu kornere gönderdi. İnegölspor'un kullandığı köşe vuruşundan gelen top kaleci Ziya'da kaldı. 

32. dakikada; Yeni Malatya Spor'dan Eren'in rakip ceza alanına gönderdiği topu, rakip takım oyuncusu Bayram karşılayınca mutlak gol pozisyonu sonuçsuz kaldı. 

39. dakikada; Yeni Malatya Spor'dan Okan Öztürk topu rakip filelere gönderdi . 0-1

43. dakikada; Yeni Malatya Spor'dan Eren'in sert şutunda top,  İnegölspor'un kalecisi Sofu'da kaldı.

Orta hakem Serkan Ergün ilk yarıya 1 dakika uzatma süresi ekledi ve ilk yarı Yeni Malatya Spor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci Yarı...

47 dakikada; İnegölspor'dan Raif Demir'in attığı gol ile durum 1-1 oldu. 

61. dakikada; Yeni Malatya Spor'dan Mustafa Cevahir'in sert şutunda, topu rakip ceza alanında bulunan Bayram karşıladı.

68. dakikada; Yeni Malatya Spor kalesinde büyük bir tehlike atlattı. İlhan Depe'nin ceza sahasına gönderdiği topa Raif bir adımla yetişemeyince büyük bir tehlike atlatılmış oldu. 

74. dakikada; İnegölspor'dan Berkay'ın ceza sahasına ortasında top auta çıktı. 

78. dakikada; Yeni Malatya Spor'dan Muhammet'in kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasındaki rakip takım oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırdı. 

80. dakikada; ceza sahasında topla buluşan İnegölspor'dan İlhan Depe, tehlikeli bir yerden topa vurdu ancak top auta çıktı. 

87 . dakikada; Yeni Malatya Sporlu oyuncular ofsayt beklentisi içinde duraklamasına rağmen; orta hakem devam deyince Yeni Malatya Spor büyük bir tehlike atlattı. Kaleci Ziya topu kornere çeldi. 

88. dakikada; rakip ceza alanında topla buluşan Yeni Malatya Spor'dan Hüzeyfe Doğan, mutlak gol poziyonunu değerlendiremedi ve top İnegölspor kalecisi Sofu Baykal'da kaldı. 

90+ 2 dakikada; Yeni Malatya Spor'un kalecisi Ziya, ceza sahasına yaklaşan topu karşılamak için kalesini boşta bıraktı. Fırsatı değerlendiren İnegölsporlu futbolcu Mümin Aysever topu filelere gönderdi ve karşılaşma 2-1 İnegölspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız