SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS-A.Selçuklu ile Oynuyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:47:41
YMS-A.Selçuklu ile Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ligdeki 3'üncü maçını bu akşam Konya Anadolu Selçukluspor ile oynayacak. İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, taraftarları maça davet ederek, "İçerideki ve deplasmandaki ilk maçlarımızı galip tamamladık. Önemli olan bu karşılaşmalarda futbolcularımızın iyi mücadele etmesiydi. Oyundan ziyade istediğimiz 3 puanı almış olmamız bizi çok sevindirdi. Ligin üçüncü haftasında sahamızda Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacağız. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz"dedi.

Pilten, karşılaşmanın bilet fiyatlarının açık tribün için 3 TL, maraton tribün için 5 TL, kapalı tribün için 15 TL olarak belirlediklerini de sözlerine ekledi.

Bu arada karşılaşmayı Van Bölgesi'nden Bayram Başkan yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız