SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS A.Selçuklu'yu 2-0'la Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:48:09
YMS A.Selçuklu'yu 2-0'la Geçti
A- A+ PAYLAŞ

65'inci dakikadan itibaren Ali Sakal'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi ile mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligin 3'üncü haftasında karşılaştığı Konya Anadolu Selçukluspor'u 2-0 mağlup etti. Yeni Malatya'nın gollerini 19. dakikada Aydın Çetin ile 90+4'te Hüseyin Kar attılar. Yeni Malatyaspor grubunda 9 puan toplayan tek takım olarak grup liderliğine yükseldi. 

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Bayram Başkan (Van), Halil Kurt (Van), Ertan Bağdan (Bitlis), 4. Hakem Enez Kaplan (Van)

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Mustafa Tuna Kaya, Koray Şanlı, Ali Sakal, Ramazan Kahya, Caner Ağca (Dk.73 Hüseyin Kar), Serkan Çalık (Dk.86 Gürkan Öztürk), Onur Acar (Dk.60 Fatih Gül), İrfan Başaran, Ersin Veli, Aydın Çetin, 

YEDEKLER: Vedat Kapurtu, Ferit Cömert, Emrah Kol, Gürkan Öztürk, Fatih Gül, Hüseyin Kar, Onur Kalafat,

KONYA ANADOLU SELÇUKLUSPOR: Ahmet Sabri Şener, Mehmet Abdullah Çoban, İsmail Güven (Dk.70 İbrahim Alan), Aydın Kuzu (Dk.80 Aykut Oruç), Fikret Topaloğlu, Serhat Mermer (Dk.76 Ali Cemal Boztepe), Mahmut Güleç, Tunç Murat Behram, Olgay Coşkun, Fuat Onur, Halil İbrahim Sönmez, 

YEDEKLER: Mehmet Zeki Uçan, Ali Cemal Boztepe, İbrahim Alan, Gökhan Işıtan, Aykut Oruç, Fatih Kara, Can Demir Aktav.

GOLLER: Dk. 19 Aydın Çetin ve Dk.90+4 Hüseyin Kar  (Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Dk.65 Ali Sakal (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Koray, İrfan, Aydın, Onur, Hüseyin, Şener (Yeni Malatyaspor), Mehmet, Halil, Fuat, İsmail, Olgay (Konya Anadolu Selçukluspor)

Dakika 13: Yeni Malatya'nın kazandığı köşe atışını İrfan kullandı. Gelen topa Aydın yükseldi, kafayı vurdu, aut.

Dakika 19: Yeni Malatyaspor harika bir golle öne geçti. Bu dakikada Ramazan'ın serbest vuruşunu iyi takip eden Aydın, defans oyuncularının arasından yükselerek kafa vuruşu ile kalecinin sağından topu filelere gönderdi: 1-0

Dakika 25: Selçuklu atağında Halil İbrahim'in vuruşunda top Ramazan'dan döndü. Cezaalanındaki bu pozisyonda, Ramazan'ın topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle konuk takım futbolcuları penaltı itirazında bulundular, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 40: Yeni Malatya'dan Serkan'ın kafa pasında topu kontrol eden İrfan'ın şutu yandan auta çıktı.

İlk yarı Yeni Malatya'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Dakika 54: Yeni Malatya mutlak golu kaçırdı. Aydın, Serkan'ın pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya iken, zamanında vurmayınca, ayağına yatan Selçuklu kalecisi topu aldı ve golü önledi.

Dakika 65: Yeni Malatya'dan Ali Sakal, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dakika 78: Yeni Malatyaspor mutlak bir gol daha kaçırdı. İrfan boşta kalan topa sert vurdu top direkten döndü.

Dakika 90+4: Ek süre bölümünün son saniyelerinde rakip takımdan kaptığı topu iyi değerlendiren Yeni Malatya maçın skorunu belirledi: 2-0. Bu dakikada aldığı pasla sağ kanattan tek başına rakip yarı sahaya dalan Fatih, ceza sahası önünde kendisine yardıma gelen Hüseyin'e topu uzattı. Rakip kaleci ile karşı karşıya kalan Hüseyin topu filelere göndererek Yeni Malatya'nın maç golünü attı:2-0

Karşılaşma Yeni Malatya'nın 2-0 galibiyetiyle bitti.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız