SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Adını Değiştirecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:36:43
YMS Adını Değiştirecek
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, yönetim kurulu olarak görevlerinin başında olduklarını söyledi.
  
Dede Korkut Parkı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, önemli açıklamalarda bulundu. Mumcu, yönetim kurulu olarak görevlerinin başında olduklarını kaydederek, teknik direktör Gürses Kılıç ile yollarına devam edeceklerini açıkladı.
  
Basın mensuplarıyla yaklaşık 2 saat istişarede bulunan Mumcu, “Yeni Malatyaspor yönetim kurulu olarak bu sezon ve önümüzdeki sezonla ilgili geniş bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıda özellikle gelecek sezonun yapılamasına ilişkin konuları detaylı olarak görüştük. Yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantı sonrası aldığımız kararlarla ilgili sizleri bilgilendirmek amacıyla bir araya geldik. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, yönetim kurulu olarak görevimize devam ediyoruz. Bunun yanında teknik direktörümüz Gürses Kılıç ile de yolumuza devam edeceğiz. Bu noktada şunu belirmem gerekir ki, Gürses hocamız çok zeki ve kendisini iyi temsil eden bir yapıya sahip. İnsani yönü de yönetim olarak oldukça hoşumuza gidiyor. Kendisinin hedefleri ve bizim hedeflerimiz aynı paralellikte. Bu noktada kendisiyle yola devam etmenin en doğrusu olacağına kanaat getirdik. Kendisiyle de bu görüşümüzü paylaştık” dedi.
 
“İSTİKRAR YAKALAMAMIZ GEREKİYOR”
Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu olarak aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Mumcu, takım olarak iyi bir istikrar yakalamaları gerektiğini vurguladı. Geçmiş dönemlerde Malatya futbolunda yapılan hatalara düşmemek için istişarelerde bulunduklarını ve bu noktada da Malatya basınını çok önemsediklerini dile getiren Mumcu, şunları söyledi: “Yeni Malatyaspor olarak amacımız Malatya futbolunu iyi yerlere getirmek. Bu noktada da iyi bir istikrar yakalamamız gerekiyor. Bu noktada Malatya basınını çok önemsiyoruz. Geçmişte yapılan hataları tekrarlamamak adına da istişarelerde bulunuyoruz.”
 
“HEDEFLERİMİZ VAR”
Mumcu, Türkiye Ligi’nde her takımın olduğu gibi Yeni Malatyaspor’unda iddiasının olduğunu kaydederek, “Tabi ki her takım gibi bizimde iddiamız var. Bu doğrultuda da hazırlıklarımız var. Muhtemel havuzumuzda olabilecek futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezonda ligin üst sıralarında oynayabilecek bir takım oluşturmak hedefliyoruz. İzleme komitemizde bununla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktörümüz Gürses Kılıç’ta bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor. Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’da takıma destekte bulunacaklarını bizlere taahhüt etti. Bu noktada Malatya şehrinin birlik ve bütünlüğüne ihtiyacımız var. Hep birlikte sokağa döküleceğiz. Kısacası bu işi tabana yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
 
“AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN BİR EKİP OLUŞTURMALIYIZ”
  Yeni Malatyaspor’da gelecekle ilgili yapılanma çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Mumcu, şunları aktardı: “En büyük hedefimiz ayakları yere sağlam basan bir ekip oluşturmak. Bu noktada Malatya Belediyemizin büyük bir fedakarlık gösterdiğini söylemeliyim. Yönetim olarak oldukça şeffafız. Süreklide istişarelerde bulunuyoruz. Yönetim olarak göreve devam ettiğimizi yinelemek istiyoruz. Hocamızla da yolumuza devam ediyoruz. Her şeyin daha iyi ve daha güzel olmasını canı gönülden arzuluyoruz. Bütün çalışmalarımızda bu yönde. “Biz yaptık oldu” mantığını hiçbir zaman için benimsemedik. Böyle bir düşüncemizde hiçbir zaman için olmadı. Bundan sonrada olmayacak. Malatya camiasında bütün renkleri kucaklamak istiyoruz. Bütün çalışmalarımızı da bu yönlü yapacağız. Şunu altını çizerek, önemle vurgulamak isterim ki, birlikte olmazsak başarıyı yakalayamayız. Hep birlikte el ele vererek, bütünlük içerisinde başarıyı yakalayabiliriz. Bu noktada da Yeni Malatyaspor yönetimi olarak iletişim kanallarımız her zaman açık olacak.”
 
“İSMİMİZİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”
  12 Mayıs’ta kulüp olarak mali kongrelerini gerçekleştireceklerini kaydeden Mumcu, “Yönetim kurulu olarak gelecek sezonla alakalı önemli kararlar aldık. 12 Mayıs’ta Mali Kongremizi yapacağız. Takımımızın ismini ve logosunu değiştirmeyi planlıyoruz. Mali Kongremizde de bunu açıklayacağız. İlerleyen günlerde bununla ilgili somut adımlarda atacağız” diye konuştu. 
 
“FUTBOL OKULU AÇACAĞIZ”
Mumcu, Yeni Malatyaspor olarak altyapıya da büyük önem verdiklerini belirterek, “Kulüp olarak futbol okulu açacağız. Bu noktada futbol okulumuzda 25’er kişilik 5 grup halinde çalışmalar yapılacak. İlerleyen günlerde bunun altyapısını oluşturup, hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız