SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Alanya Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:04:42
YMS Alanya Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe Müsabakasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde son çalışmasını gerçekleştirilen sarı-kırmızılı takım, Salı günü 07.00 uçağıyla Antalya’ya oradan da karayoluyla Alanya’ya geçecek.

Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor arasında Alanya OBA Stadı’nda Perşembe günü oynanacak karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ile oynayacağı kupa karşılaşmasının ardından Cuma günü 30 Eylül Pazar günü Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için Balıkesir’e gidecek.

Öte yandan sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Muhammed kadroya dahil edilmedi. Hafif sakatlıkları bulunan Cihan ve Türker’in kadroya alındıkları belirtilirken, bu iki oyuncunun Alanyaspor maçında riske edilmeyeceği ancak görev verilmesi halinde Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyebilecekleri kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız