SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Alanya'ya Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:09
YMS Alanya'ya Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir DÇ. Karabükspor ile karşılaşan sarı kırmızılı takım, Malatya’ya dönerek, Alanya ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takımda kasın adalesinde yırtık tespit edilen Okan Öztürk ile hafif sakatlıkları bulunan kaleci Vedat Kapurtu ve orta saha oyuncusu Halil Zeybek çalışmaya katılmadı. Sağ ayağındaki nasır nedeniyle bir operasyon geçiren Emrah Ekmekçi ise doktor kontrolünde egzersiz yaptı. 

Antrenman, düz koşu ve 15 dakika süren ısınma hareketlerinin ardından gerçekleştirilen 5’2 kısa pas çalışmasıyla sona erdi. 

Antrenmanda basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, oyun ve mücadele anlamında çıtayı yükseltmeleri gerektiğini belirtti. 

Deneyimli çalıştırıcı, yoğun ve yorucu bir dönem geçirdiklerini belirterek, “Altay ile ligde karşılaştık daha sonra Karabükspor ile kupa maçı oynadık ve tekrar Malatya’ya öndük. Kupada aslında tam bir hedef koymadık ama oynanan her maçı kazanmak için oynama gibi bir felsefemiz var. O gün oynayan arkadaşlarımızın hepsi de bunu gerçekleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptı. Bu beni oldukça mutlu etti. Diğer bir faktör ise genelde 11’de fazla şans bulamamış, devamlı oynamamış oyuncularımız sahadaydı. Onların 90 dakika oyun içerisinde olmaları, güçle devam etmeleri ve 90 dakikayı rahat tempoda çıkarmaları bizi ayrıca mutlu etti. Geride kalan oyuncularımızda çalışarak, yollarına iyi bir şekilde devam ediyorlar. Maçı kazanacak çok net pozisyonlar bulduk. Fakat son vuruşlardaki eksiklikler nedeniyle sonucu bir türlü alamadık. 1-0’dan sonraki bölümde de yüzde yüz 3 tane pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik” dedi. 

Alanyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Kılıç, “Alanyaspor adına artı motivasyon olabilecek şeyler var. Hoca değişikliği oldu. Tabi onun nasıl bir getirisi olacağını bilmiyoruz. Bu tür şeyler haftalık bile olsa artı bir motive sağlıyor. Kaldı ki önemli oyuncuları var. Buraya puan almaya gelecekler. Kazanmaya gelen takım bizim için daha önemli. Aslında oyun oynanmalı. Gelen takımlar kazanmaya oynamalı. Biz böyle rakiplerle oynamayı daha çok seviyoruz. İzleyenlere de iki taraflı keyif veriyoruz. Biz oyun ve mücadele anlamında çıtayı yükseltmeliyiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız