SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Alt Yapısına Seçme

A- A+ PAYLAŞ

 

Yeni Malatya Spor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Ergün Albayrak, alt yapıda çalışmalara başladıklarını 15 Temmuz’da takımı toplayacaklarını söyledi.

Albayrak, alt yapıda ekip olarak farklı ve ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Farklı arkadaşlarla değişik bir yapı oluştu. Ekip olarak bütün hedefimiz futbolcuları profesyonel takımlara kazandırmak. Ama ilk hedefimiz Yeni Malatya Spor alt yapısında yetişen futbolcuların profesyonel takımımızda oynamalarıdır. Bizimde kendimize göre faklı planlarımız var. Oyuncu taramaları yapacağız. Arkadaşlarımızla birlikte ciddi çalışmalarımız var. Saha içerisine daha inmedik. Saha dışında halletmemiz gereken bir takım işler var. Bu işleri hallettikten sonra 15 Temmuz’da saha içi işlerimize başlayacağız” dedi.

Hafta sonu futbolcu seçmeleri yapacaklarını belirten Albayrak, “Cumartesi günü Orduzu Pınarbaşı sentetik sahada 1997-1998-1999-2000 ve 2001 doğumlu alt yapı için oyuncu seçmesi yapacağız. Bize iyi bir kaynak gerekiyor. Değerlendirdiğimiz sporcuları tekrar ilerleyen bir tarihte çağırarak, elimizdeki var olan oyuncuların düzeyinde ya da daha iyiyse kadromuza katacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız