SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Alt Yapısından Aydın'a

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:50:59
YMS Alt Yapısından Aydın'a
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor alt yapısında yetişen Samet Yeniceli Aydınspor 1923’e transfer oldu. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Samet, yeni kulübüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Alt yapısında yetiştiği Yeni Malatyaspor’da 2 yıl oynadıktan sonra Ünyespor’a transfer olan Samet Yeniceli, en son Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor forması giydi.

2.Lig ekibi Aydınspor 1923’e imza attıktan sonra duygularını paylaşan Samet, “Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Samet Yeniceli, “Aydınspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladım. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bana olan güvenleri boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Futbol hayatımın dört yılını geçirdiğim, güzel dostluklar edindiğim, taraftarlarıyla bütünleştiğim, bana her daim sahip çıkan büyük Diyarbakır taraftarına da çok teşekkür ederim. Futbolda böylesi ayrılıklar var. Bu ayrılıklara vesile olanlar utansın. Maddi ve manevi hakkımızın yenmesine göz yumanları Allah'a havale ediyorum. Son olarak Diyarbakır sevgisinin gönlümde her zaman devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız