SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Ankara'da da Yok:2-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:00:03
YMS Ankara'da da Yok:2-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi ve karşılmaşmayı ev sahibi takım 2-1 kazandı.

STAT: Ankara Aktepe

HAKEMLER:  Bülent Çenet (Osmaniye), Mehmet Ildırı (Mersin ), Kemalettin Yiğit (Gaziantep), 4.Hakem- Uğurcan Tozlu (Mersin)

KEÇİÖRENGÜCÜ: Burak Onur (Dk.54 Ulaş), Tarık Mayhoş , Sinan Morgil, Mustafa Özgen, Efe Can Çölbekler, Serdar Ümit Deniz (Dk.63 Ceyhun), Yıldıray Koçal, Emre Kart, Özkan Toprak, Hüseyin Güngör, Ferit Erişçi   

YEDEKLER: Ulaş Güler,  Ceyhun Yelkenci, Abdurrahman Emir Alagöz,  Mehmet Türkmehmet,  Mehmet Yılmaz, Ahmet Buğrahan Tuncay,  Samet Cantürk  

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Ersin Veli, Osman Fırat, Ali Sakal, Ramazan Kahya, Serkan Çalık,  Emre Toraman, Hüseyin Kar (Dk.66 Emre Öztürk), İrfan Başaran, Onur Kalafat, Emrah Kol  (Dk.66 Mehmet Gürkan) 

YEDEKLER:Vedat Kapurtu, Mustafa Tuna Kaya, Emre Öztürk,  Burak Kavlak, Fatih Gül, Mehmet Gürkan Öztürk, Onur Acar  

GOLLER: Dk.35 Özkan Toprak ve Dk.38 Emre Kart (Keçiörengücü), Dk. 75 penaltıdan Ramazan Kahya (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Serdar, Mustafa, Sinan, Tarık, Ulaş (Keçiörengücü), Emre Toraman, Ali (Yeni Malatya) 

10. dakikada Ali Sakal, ceza alanına ortaladı, kaleye doğru giden topu, Keçiörengücü defansı kornere gönderdi. Korner atışını Ramazan Kahya kullandı. Topla buluşan Hüseyin Kar, ceza alanı dışından sert vurdu, top auta çıktı.

14. dakikada Keçiörengücü atağında Sinan Morgil soldan topu, ceza alanına doldurdu. Emre Kart, topun gelişine sert vurdu, top kaleci Şener Özcan'da kaldı.

21. dakikada Hüseyin Kar, soldan ceza alanına taşıdığı topu, Ramazan Kahya ile buluşturdu. Ramazan Kahya, bekletmeden vurdu. Top, kaleci Burak Onur'da kaldı. 

35. dakikada Yıldıray Koçal, soldan ceza alanına girdi ve Özkan Torak'a pasını verdi. Özkan Toprak, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

38. dakikada Ferit Erişçi sağdan ortaladı. Emre Kart, topa dokundu. Kaleci Şener Özcan, kaleye yönelen topa müdahale edemedi ve Keçiörengücü farkı ikiye çıkardı: 2-0.

69. dakikada İrfan Başaran sol çaprazdan ceza alanına ortaladı. Mehmet Gürkan Öztürk topu aşırttı. Üst direğe çarpan top, auta çıktı.

75. dakikada İrfan Başaran, topla ceza alanına girdi. Kaleye yönelen İrfan Başaran, Keçiörengücü defansının müdahalesiyle yerde kaldı ve maçın hakemi Bülent Çenet, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Ramazan Kahya gole çevirdi: 2-1.

77. dakikada Yeni Malatyaspor'un ceza alanı içerisinde yaşanan karambolda, Ali Sakal'ın rakibine yaptığı hareket sonrası maçın hakemi Bülent Çenet, bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Yıldıray Koçal'ın kullandığı penaltı atışını, kaleci Şener Özcan kurtardı. Bu sırada çıkan olaylar nedeniyle maç uzun süre durdu.

80. dakikada Ramazan Kahya soldan ortaladı. Mehmet Gürkan Öztürk'ten önce Keçiörengücü defansı topu uzaklaştırdı.

88. dakikada Ceza alanı içerisinde Ramazan Kahya'nın şutunda kaleci Burak Onur topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Top, Serkan Çalık'ın önünde kaldı. Çalık, müsait pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı.

90. dakikada Ceza alanı dışında Emre Öztürk, kaleye sert bir şut gönderdi. Kaleci Burak Onur, topu güçlükle kontrol etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız