SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Ankara'da Mağlup

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:27:45
YMS, Ankara'da Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Büyük Ankara Kupası karşılaşmasında PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'a 1-0 yenildi. 

TÜTAP Şekerspor tarafından Merhum Selçuk Yula ve Coşkun Özarı anısına düzenlenen 'Büyük Ankara Kupası 1' turnuvası kapsamında Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfaspor, Polatlı Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Özgüç Türkalp, Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetti. 

Karşılaşma öncesi, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

Yeni Malatyaspor, Vedat Kapurtu, Mustafa Tuna Kaya, Ferit Cömert, Koray Şanlı, Ramazan Kahya, Eren Görür, Ali Sakal, Onur Acar, Hüseyin Kar, İrfan Başaran ve Coşkun Yılmaz on biriyle sahaya çıktı. 

Şanlıurfaspor ise Fevzi Elmas, Maryus Nikola, Volkan Okumak, Youssef Yeşilmen, Şenol Akın, Serdar Özbayraktar, Hüsnü Başkurt, Onur Kolay, Ekrem Dağ, Veli Kızılkaya ve Hüseyin Tok on biri ile sahadaki yerini aldı. 

Şanlıurfaspor, karşılaşmanın 2. dakikasında Volkan Okumak'ın kaydettiği golle maçı 1-0 kazanarak,adını finale yazdırdı. Şanlıurfaspor, finalde Galatasaray 21 yaş altı takımını normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucu 6-4 yenen TÜTAP Şekerspor ile karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise, yarın Galatasaray 21 yaş altı takımı ile 3.'lük 4.'lük maçına çıkacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşmaya Şanlıurfaspor hızlı başladı. Şenol Akın'ın defansın arkasında verdiği pasta, Volkan Okumak, maçın 2. dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi. 

10. dakikada sağ kanattan Ekrem Dağ'ın ortasında Nikola kafayı vurdu, kaleci Vedat topu güçlükle kornere çeldi. 

18. dakikada İrfan Başaran serbest vuruşu kullandı. Onur Kalay'ın ters kafa vuruşu top az farkla kornere çıktı. 

21. dakikada Ramazan Kahya soldan serbest vuruşu kullandı, Eren içeriye çevirdi, Yeni Malatyaspor'dan kimse topa dokumayınca Şanlıurfaspor defansı topu uzaklaştırdı. 

22. dakikada Yeni Malatyaspor'da İrfan Başaran'ın soldan kullandığı serbest vuruşta top üstten auta çıktı. 

37. dakikada rakibiyle çarpışan İrfan Başaran, sakatlanarak oyundan çıktı. Oyuna devam edemeyen İrfan Başaran'ın yerine Fatih Gül oyuna girdi. 

51. dakikada Hüseyin Kar, sağdan ceza alanına doldurdu, Eren'in kafayla indirdiği topa Coşkun Yılmaz vurmak isterken kaleci Bora uzandı ve topu kontrol etti.

62. dakikada Şanlıurfaspor'da Ekrem Dağ, ceza alanı içerisinde topa sert vurdu, defansa çarpan top kornere çıktı. 

77. dakikada Ekrem'in pasında ceza sahasının içinde Rodrigo Tello, topu bekletmeden kaleye gönderdi. Top, yandan auta çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız