SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Antalya Kampında

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Antalya'da devre arası kamp çalışmalarına başladı.

Teknik direktör Vedat İnceefe yönetiminde ilk çalışmasını yapan Sarı-siyahlı takımda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. 10 Ocak tarihine kadar kamp çalışmalarını sürdürecek olan Yeni Malatyaspor, daha sonra Malatya'ya gelerek, Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına başlayacak.
Öte yandan kamp çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, sezon başında iyi bir kamp dönemi geçiremediklerini, devre arası kampını en iyi şekilde geçirmeyi planladıklarını söyledi. Katipoğlu, takımı yoğun bir maç periyodunun beklediğini ifade ederek, "10 Ocak tarihine kadar Antalya'da kamp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sezon başında takım iyi bir kamp dönemi geçiremedi. Bu nedenle devre arası kampını en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz. Vedat hocamız nezaretinde takım çalışmalara başladı. 10 Ocak sonrası Malatya'ya dönerek, Fenerbahçe ile oynayacağımız Ziraat Türkiye kupası maçı hazırlıklarına başlayacağız. Bu maçtan sonrada kısa aralıklarla art arda maçlar oynayacağız. Yoğun bir maç programı bizi bekliyor. Bu nedenle devre arası kampını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Katipoğlu, devre arası kamp çalışmalarını izlemek için Antalya'ya gideceğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız