SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Antrenmanını Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-08-14 21:39:02
YMS Antrenmanını Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Malatya İl Temsilciliği, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, yeni sezon öncesi teknik heyet ve sporculara moral verdi.

Teknik direktör İrfan Buz’a çiçek ve tatlı ikram eden TSYD Malatya İl Temsilcisi Vahap Güner, “Bizim için Malatyaspor her zaman önde gelen bir kuruluştur. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra olağanüstü günler yaşadığımız Malatya’da, Malatyaspor’a daha büyük görevler düştüğünü görüyoruz. Malatyalıların birlik ve beraberliğini Malatyaspor sağlıyor. Malatyaspor’da bu sezon gördüğümüz kadarıyla Nurettin Soykan döneminde olduğu gibi yeniden bir yapılanmayla, güçlü bir kadroyla, sizin gibi Malatya’ya mal olmuş bir hocamızla birlikte başarılı bir sezon geçirip, şampiyonluk yolunda ilerleyeceğine inanıyoruz. TSYD İl Temsilciliği olarak hem sizlere hem de takımımıza başarılar diliyoruz. Malatyalıların sizden istedikleri şampiyonluk ve güçlü bir Malatyaspor’u yaratmanız, Malatya’nın birlik ve beraberliği için önemli bir rol oynayacaktır” dedi.

Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı ve teknik direktör İrfan Buz ise, TSYD Malatya İl Temsilciliği’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Buz, birlik ve beraberliğin önemine vurdu yaparak, “En büyük arzumuz birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci götürmek. Bu ziyaretiniz de bizi bu anlamda çok mutlu etti” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

tsyd

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız