SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Ara Vermedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:03
YMS Ara Vermedi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Kırklarelispor maçı sonrası Malatya’ya dönerek, ara vermeden Çarşamba günü sahasında İzmir temsilcisi Göztepe A.Ş. ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Ligin 5’nci haftasında deplasmanda Kırklarelispor’u 2-0 yenerek, grupta liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü Malatya İnönü Stadı’nda İzmir ekibi Göztepe A.Ş. ile karşılaşacak.

Kırklarelispor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ardından gece geç saatlerde Malatya’ya dönen sarı kırmızılı takım ara vermeden Göztepe A.Ş. ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Kırklarelispor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas ve top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

KULÜPTEN İNTERNET SİTESİ AÇIKLAMASI

Öte yandan Yeni Malatyaspor Kulübü, www.yenimalatyaspor.org.tr adlı resmi internet sitelerinin yayında olduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bazı internet siteleri Yeni Malatyaspor Kulübü adına haber yapmaktadır. Farklı formatlarda olan ve Yeni Malatyaspor haberlerini kulübümüz adına kamuoyu ile paylaşan bu internet sitelerine itibar edilmemesini kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Yapılacak olan yanlış ve eksik haberlerden kulübümüzün sorumlu olmayacağını, doğacak haklar konusunda Yeni Malatyaspor Kulübü’nün hukuki yollardan hakkını arayacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Yeni Malatyaspor olarak resmi internet sitemiz yayına girmiş olup, doğru ve resmi haber bilgilerini sizlere ulaştırmaya çalışacağız” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız