SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Aydın Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:10
YMS Aydın Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarını tamamladı. 

Ligin 20. haftasında sahasında Tokatspor’u 3-1 yenerek, lider Hatayspor ile arasındaki puan farkını 8’e düşüren Yeni Malatyaspor, ligin 21. haftasında Aydınspor 1923’e konuk olacak.

Ligde geride kalan 20 haftada 35 puan toplayan ve 3. sırada yer alan sarı-kırmızılı takım, ligde galibiyet serisi yakalamak istiyor. Lider Hatayspor’un 8 puan gerisinde yer alan Yeni Malatyaspor, ligde 24 puanla 10. sırada bulunan Aydınspor 1923’e konuk olacak. Sarı-kırmızılı takım Aydınspor 1923 deplasmanına yarın uçakla gidecek.

Aydınspor 1923-Yeni Malatyaspor karşılaşması 16 Şubat Pazar günü Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak. Saat 13.30’da başlayacak müsabakayı; Şeref Taştan, Gürhan Karamelek ve Emin Barlas hakem üçlüsü yönetecek.

Sarı-kırmızılı takımda antrenman eksiği bulunan forvet oyuncusu İlyas Çakmak ile sakatlığı bulunan defans oyuncusu Uğur Bulut'un Aydınspor 1923 deplasmanına götürülmeyeceği kaydedildi.

AYDINSPOR DA HAZIR..

Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Yeni Malatya maçı hazırlıklarını tamamladı.

Play off için daha iddialı bir konuma gelmek isteyen Aydınspor 1923, ligin 3.sırasında yer alan Yeni Malatyaspor’u sahasında ağırlayacak. Aydınspor 1923’te sarı kart cezalısı Seçkin dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Mustafa Ceviz, önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını, iyi performanslarını sürdürmek istediklerini söyledi. Ceviz, taraftarlarının desteği ile rakiplerini geçmek istediklerinin altını çizdi.

Aydınspor 1923’ün karşılaşmaya Ahmet Altın-Uğur-Erdi-Ahmet Kesim- Bayram-Samet (Sefa)-Caner-Emre İşçiler-Umut-Savaş-Murat Uluç 11’i ile çıkacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız