SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Aydın Taktiğini Çalıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:41:02
YMS Aydın Taktiğini Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Aydınspor 1923 ile oynayacağı karşılaşmanın taktik çalışmasını yaptı. 

Ligin 20. haftasında sahasında Tokatspor’u 3-1 yenen ve zirveyle arasındaki puan farkını 8’e düşüren Yeni Malatyaspor, zorlu Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarını sürdürdü.

TFF antrenman sahasında, teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı takım, düz koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu sahasında gerçekleştirilen idmana tüm futbolcular katılırken, İlyas Çakmak ve Uğur Bulut idmanı düz koşu ile tamamladı.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren defans oyuncusu Uğur Bulut, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bulut, ilerleyen haftalarda performansının üst seviyeye çıkacağını belirterek, “Sezonun ikinci haftasında yaşadığım bir sakatlıktan sonra ameliyat oldum. Tekrar sakatlığım nüksetti. Kemik ödemi oluştu. O da 3-4 haftalık dinlenme ile geçecek bir süreçti. Girdiğim MR temiz çıktı. İdmanlara başladım. Takımla birlikte idmana çıkıyorum. İnşallah zaman geçtikçe daha iyi olup Yeni Malatyaspor’a faydalı olmak istiyorum” dedi.

Hatayspor’un puan kaybedeceğini ifade eden Uğur Bulut, “Hatayspor sezonun ilk yarısını namağlup olarak tamamladı. İkinci yarı Play-off şansını bile son anda yakaladı. O puan farkının kapanacağını düşünüyorum. Şayet biz Gümüşhanespor maçını hakeme rağmen kazansaydık, şuanda puan farkı 5 olacaktı. İçeride de Hatayspor’u yenmiş olsak fark 2 düşecekti. 3 puanlık sistemde kapanmayacak bir fark değil bence. İnşallah bu hafta Aydınspor’u yenip bir seriye bağlayıp onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk ama bu şampiyonluğu yakalayamasak ta, Play-off maçlarından bir üst lige çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“MERT HOCA İYİ BİR HAVA GETİRDİ”

Mert Korkmaz’ın takıma ayrı bir hava getirdiğini ifade eden Bulut, şunları söyledi: 

“Yeni Malatyaspor’a kan değişikliği gerekiyordu. Mert hocanın gelmesi çok iyi oldu. Hem ağabeylik hem de hocalık vasfını iyi yürüten bir isim. İlk hocalık deneyimi olmasına rağmen futbolcularla gayet iyi anlaşan, idmanlarında disiplinli, çalışmayı seven ve çalıştıran bir hoca. Bize çok katkısı oldu. Zaten sahada da herkes görüyor. İlk devre 60. dakikadan sonra oyundan düşüyorduk. Bu sene 90 dakikaya kadar mücadeleyi bırakmıyoruz. Sarıyer karşısında son dakikada güldük. Tokat karşısında mağlup olmamıza rağmen 3-1 kazandık. Zaman geçtikçe daha iyi olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız