SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Balıkesir Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:16
YMS, Balıkesir Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de 9 hafta sonunda 17. sıraya demir atan ve beklentilerden uzak bir görüntü çizen Yeni Malatyaspor iç sahada kaybettiği puanları deplasmanda telafi etmenin hesaplarını yapıyor. 

Ligin 10.haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor zorlu maç için İzmir aktarmalı olarak Balıkesir’e gitti.

Sarı-kırmızılılarda kırmızı kart cezalısı Azubuıke dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

1 Kasım’da yapılacak genel seçimden dolayı hafta içine alınan PTT 1. Lig 10. Hafta maçları kapsamında yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor bu maçın Malatya’daki son çalışmasını dün yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idman sahasında çalışan sarı-kırmızılı takımda tüm futbolcular idmanda yer alırken, morallerin bozuk olduğu gözlendi. Denizli mağlubiyetinin şokunu üzerinden atmaya çalışan futbolcuların antrenman sırasında hırslı oluşu ise teknik heyeti sevindirdi. Antrenmanda Balıkesir maçının taktik çalışması üzerinde duran teknik direktör İrfan Buz’un orta alanda Azubuıke’nin yokluğunda Ali Sakal ile yakından ilgilendiği görüldü.

Zorlu deplasmandan en az 1 puanla dönmek isteyen İrfan Buz, oyuncularına Denizli mağlubiyetini unutturmak için adeta beyin yıkadı. Hem tesislerde hem de idmanda oyuncularına yönelik pozitif tavırlar sergileyen Buz, Balıkesir ve Şanlıurfa maçlarında takımın puan kayıplarını telafi edeceğine inanıyor.

Malatya’da dün akşamdan beri kampa giren sarı-kırmızılı oyuncular, bugün Elazığ uçağıyla İzmir’e geçti. İzmir’den kara yoluyla yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından Balıkesir’e ulaşan Yeni Malatyaspor günü yolculuk ve dinlenme ile geçirdi.

Atatürk Stadı’nda oynanacak Balıkesirspor - Yeni Malatyaspor karşılaşması 18.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız