SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Balıkesir Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2016-09-29 17:02:41
YMS- Balıkesir Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'in 6. haftasında yapılacak maçlarda görev alacak hakemler belli oldu. Buna göre Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Murat Özcan yönetecek.

Yeni Malatyaspor ile Balıkesirspor, ligin 6. haftasında Pazar günü 19.00’da Malatya İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Murat Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını Muğla Bölgesi’nden A Klasman Yardımcı Hakemi Gökhan Memişoğlu ile İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Yardımcı Hakemi Gökmen Olgaç yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de 6. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler şunlar:

1 Ekim Cumartesi

16.00 Bandırmaspor-Manisaspor: Özgüç Türkalp

19.00 Göztepe-Elazığspor: Abdulkadir Bitigen

19.00 Giresunspor-Ümraniyespor: Caner Ak

2 Ekim Pazar

16.00 Eskişehirspor-Boluspor: Kutluhan Bilgiç

16.00 Sivasspor-Altınordu: Koray Gençerler

16.00 Samsunspor-Denizlispor: Volkan Bayarslan

19.00 Mersin İdmanyurdu-Belediye Gaziantepspor: Mustafa İlker Coşkun

19.00 Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor: Murat Özcan

19.00 Adana Demirspor- Şanlıurfaspor: Bülent Birincioğlu

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız