SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Balıkesirspor'la Oynuyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:52
YMS Balıkesirspor'la Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Ligin 9’uncu haftasını kendi sahasındaki 2-1’lik şok Denizlispor yenilgisiyle kapatan Yeni Malatyaspor, 10’uncu hafta maçında bu akşam deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 18.00’de başlayacak olan maçı TRT Spor TV naklen yayınlayacak.

“ÖNEMLİ BİR MÜSABAKA”

Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp, hem Denizlispor maçında alınan mağlubiyeti unutturmak, bir sonraki maçı olan Şanlıurfan deplasmanına moralli gitmek, hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor.

 Balıkesirspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden teknik direktör İrfan Buz, mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini kaydetti.

Buz, Balıkesirspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu belirterek, "Önemli bir müsabakamız. Balıkesirspor’un da gidişatı iyi değil. Ligde 9 puanları var. İyi bir kadroları var. Şampiyonluğa oynayan bir takım. Hedefleri kesinlikle çıkmaktır. Onlarda sahalarında bu zorlu maça asılacaktır. Zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmak istiyoruz" dedi.

Bu arada maçın hakemleri de açıklandı. Buna göre maçı; Edirne Bölgesi üst klasman hakemlerinden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Ordu Bölgesi'nden Uygar Bebek, Van Bölgesi'nden Emin Yıldırım ile 4. hakem olarak Kocaeli Bölgesi'nden Ömer Tolga Güldibi yapacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız