SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Başkan Adaylığını Açıkladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:04
YMS Başkan Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

 İşadamı Ali Galip Şahin (ortadaki), 7 Haziran'da yapılması planlanan olağanüstü genel kurulda Yeni Malatyaspor yönetimine aday olduklarını açıkladı. 

Anemon Otel'de basın toplantısı düzenleyen Şahin, Yeni Malatyaspor yönetimine aday olduklarını ve gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirtti.

Malatya'nın ileri gelenleriyle istişare içerisinde olup, Malatya futbolunu ayağa kaldırmak istediklerini dile getiren Şahin, "Türkiye’nin ekonomisine katkı yapan bu şehrin, bu kadar büyük paralar harcayıp yerinde sayması, kurulan ekiplerde şehrin ihtiyacı olan şehir milliyetçiliğinin havasını tam olarak sindirememeleri en büyük nedenlerdendir. Yeni Malatyaspor’da oynayan bir futbolcunun şehrin sokaklarında dolaşırken bile yüzde yüz hissedecek ve ona göre sahada mücadele edecektir. Başarıya doymuş değil, başarıya aç ve ismine güvenen değil, yüreğine güvenen, şehri sevip namusu sayan bir ekip kurmak tek amacımızdır. Bu amaç ile birlikte bu işe yüreğimizi koyuyoruz. Sizlere sönmüş yıldız adayları değil, aslan yürekleri adayları vaat ediyoruz. Bizim projemizle Malatya’nın ileri gelenleriyle birlikte, Malatya’yı ayağı kaldıracağız. Yaptığımız işlerde ve transferlerde Malatyaspor’un bir kuruşunu yanlış kullanmadan doğru işler yapacağız. Bunu da herkes ile paylaşacağız. Alt ve üst yapıyla ilgili çok önemli adımlar atıp, Avrupa standartlarında bir kulüp haline getireceğiz. Ülkemizin en önemli kulüplerinden olup Avrupa’yı zorlayacağız. Bu ligin analizini yapıp ona uygun bir kulüp kurup ülkemizde ve Avrupa’da başarılı olan hedeflerimiz doğrultusunda bir takım oluşturup, planlı bir şekilde hedefe koşacağız. Şu anda bu ligin başarılı hoca ve futbolcularını takip ediyoruz. Biz kocaman bir aile olmak istiyoruz. Bunu da hep beraber yapacağız. Herkesin fikrine açık olacağız. Ortam ve şartlar müsait olduğunda memleketimizin hoca ve futbolcularından faydalanacağız. Ama bunun zamanlamasını doğru zamanda yapmak zorundayız" dedi.

"YENİ İSMİNİ KALDIRACAĞIZ"

Şahin, Yeni Malatyaspor'un isminden 'Yeni' ibaresini kaldıracaklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Zamanı gelince takımımızın başındaki 'Yeni' ismini kaldırıp, o efsane Malatyaspor ile devam etmek istiyoruz. Hoca ve oyuncu konusunda da şöhretli oyuncu ve hocalardan uzak durup bu takımı hak eden insanlarla çalışacağız. Şu anda bunun çalışmalarını yapıyoruz. Ben Malatya sevdalısı bir insanım. Malatya’ya kendimi kabul ettirmek gibi bir niyetim yok. Bütün amacım bu şehrin takımın süper lige kadar çıkarmaktır. Koltuk sevdalısı değiliz. Eğer Malatyaspor’u süper lige çıkaracak bir yönetim oluşturulursa, o yönetimde görev almaya da hazırız. İster başkanlık olsun isterse yöneticilik olsun. Yeni Malatyaspor’un eski yöneticilerinden olan Selçuk Kendirci, Burhan İnce ve Ayhan Akman yönetim kurulumuzdadır. Diğer adaylarımızı da paylaşmak istemiyorum. Kongre’de inşallah o isimleri de açıklayacağız. Şunu söyleyebilirim. Yönetimde olan insanlar İstanbul’da iş adamlarıdır. Şu anda görüştüğümüz oyuncular var. Birkaç isimle görüşme içindeyiz. İçi geçmiş oyunculardan çok Malatyaspor’u namusu sayacak oyuncular arıyoruz. Bu şartlarımızı kabul edecek oyuncularla anlaşacağız.”

"BÜTÜN YATIRIMLARIMIZI MALATYASPOR İÇİN YAPMAK İSTİYORUZ"

Bütün yatırımlarını Malatyaspor için yapacaklarını ifade eden Şahin, "Alt yapıya önem vermek istiyoruz. Ama doğru zamanda olmalıdır. İlk hedefimiz Malatyaspor’u alıp PTT 1. Lig'e çıkarmaktır. Allah nasip ederse 44 Malatyaspor’u kendi bünyemize katmak istiyoruz. Başkanlarıyla görüşeceğiz. Ayhan Akman ile ortak olduğumuz Arjantin 3. Ligi'nde Clup Deportivo Makaris isminde bir kulübümüz var. Bütün yatırımlarımızı Malatyaspor için yapmak istiyoruz. Malatya halkı futbola aç. Ama 2. lig grubuna değil. Bu takımın olması gereken yer burası değil. Buraya namusumuz ve şerefimizle geldik. Öyle de ayrılırız. Bu takımı çıkardığımız yerde eğer bırakacaksak da, aldığımız gibi hiç borç bırakmadan bırakacağız. Malatya’ya gelmeden önce işadamı Cemal Turgut ile de görüştüm. Yeni bir oluşum içinde olduklarını ve Yeni Malatyaspor’a talip olabileceğini söyledi. Aynı zamanda çok iyi bir şey söyledi. Güçleri birleştirip, güçlü bir yönetimle Yeni Malatyaspor’un başına gelmek olduğunu söyledi. Biz koltuk heveslisi değiliz. Malatyaspor’a faydalı olunacak her konuda her oluşumun içinde de yer alırız. Bu zamana kadar Yeni Malatyaspor’a desteklerini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Bu kulüp bugün borçsuz ise bu kesinlikle Başkan Ahmet Çakır sayesindedir" şeklinde konuştu.

KENDİRCİ: "BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM"

İşadamı Ali Galip Şahin'in Yeni Malatyaspor için hazırladığı yönetimde yer alan Yeni Malatyaspor'un eski yöneticilerinden Selçuk Kendirci ise, "Şahin'in başarılı olacağına inanıyorum. Yeni Malatyaspor’un yönetim kurulu içinde yer aldım. 2 dönem kulübe hizmet ettim. Şahsi işlerim dolayısıyla yeni oluşumun içinde yer almadım. Burada bulunmamın sebebi ise Ali Galip Şahin'le akrabayız. Spor camiasında yer almak istememe rağmen Ali’nin kişiliğini bildiğim için yönetimde seve seve yer alacağımı bildirdim. İnşallah Ali Galip Şahin’in başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Şahin, belirledikleri bütçenin 8 milyon 500 bin TL olduğunu kaydederek, bu rakamın 4 milyon 500 bin TL'sini Ayhan Akman ile kendisinin karşılayacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız