SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bayrağı Kampanyası

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:14:02
YMS Bayrağı Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya esnafı, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’a şampiyonluk yolunda destek olmak için esnaf bayrak asma kampanyası başlattı. 

Son haftalarına girilen beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ederken, bir grup esnaf şehri havaya sokmak ve takıma katkı sağlamak amacıyla bayrak asma kampanyası başlattı. Bu kapsamda Cezmi Kartay ve Kışla Caddesi’ne bayraklar asıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi Başkanı Akif Çelik, “Takımımız şampiyonluk mücadelesi verirken, esnafımız da takımı yalnız bırakmamak için böyle bir kampanyanın fitilini ateşlemiş. Bu kampanyaya destek vermemiz lazım. Malatya’daki esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan şehri bayraklarla süslemesi çağrısında bulunuyoruz. Bu doğrultuda Malatya Belediyesi yetkililerimizin de bayrak asan esnafımıza gerekli kolaylığı sağlayacağını umuyoruz. Bu organizasyonun hem şehrin görsel zenginliğini bozmayacak şekilde hem de standart bir uygulamaya kavuşturularak yapılması en büyük beklentimiz” dedi.

Başlatılan bayrak asma kampanyasına Yeni Malatyaspor Yönetimi de destek olacağını açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız