SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Beyaz Grup'ta...

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:46
YMS Beyaz Grup'ta...
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, yeni sezonda Beyaz Grup'ta mücadele edecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu, 2013-2014 Sezonu Spor Toto 2. Ligde mücadele edecek takımların gruplarını belirledi. Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde düzenlenen kura çekiminde Yeni Malatyaspor Beyaz Gruba düştü.

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada, grupta iddialı takımların yer aldığını kaydederek, “Lig, zor ama zevkli olacak” dedi.

Perçin, grupta iddialı takımların yer aldığını ifade ederek, “Grupta iyi takımlar yer alıyor. Göztepe ve Kartalspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor. İnegölspor ile geçtiğimiz sezon aynı gruptaydık. Hatayspor’da Play-off’ta mücadele etmişti. Bu anlamda gruptaki mücadeleler üst düzey bir çekişmeye sahne olacak” dedi.

Grupta çekişmenin ilk haftadan başlayacağına dikkat çeken Perçin, “Grupta mücadele erken başlayacak. O nedenle hemen başından lige asılmamız gerekiyor. Bu nedenle çok koşup, iyi mücadele etmeliyiz. Buna uygun bir kadro oluşturuyoruz. Bu nedenle transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Aceleci davranmadan bizi hedefe götürebilecek oyuncuları kadromuza katıyoruz. İnşallah bizim için hayırlı ve istediğimiz gibi bir sezon olur” diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor ile birlikte mücadele edecek olan ekipler şöyle: Kartalspor, Pendikspor, Kırklarelispor, Gaziosmanpaşa, Tokatspor, Gümüşhane, Giresunspor, Çankırıspor, Anadolu Selçukluspor, Hatayspor, İnegölspor, Turgutluspor, Göztepe, Çanakkale Dardanelspor, Sarıyer, Aydın 1932, Tarsus İdmanyurduspor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız