SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Bir Adım Önde : 1-0

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:57:16
YMS, Bir Adım Önde : 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2. Lig Play Off çeyrek finalde eşleştiği Hatayspor'la İnönü Stadı'nda karşılaştı. 39. dakikada Hüseyin Kar'ın faul yaptığı gerekçesi ile attığı gol sayılmazken, Yeni Malatyaspor Muharrem Ozan Cengiz'in 76. dakikada attığı gol ile karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Hatayspor'la bu maçın rövanşını 20 Mayıs'ta Hatay'da oynayacak olan Yeni Malatyaspor, bu sonuçla avantaj elde etmiş oldu.  Karşılaşmaya her iki takım futbolcuları, "Soma'da kaybettiğimiz canları saygı ve rahmetle anıyoruz" yazılı pankartla çıktılar. Yeni Malatyasporlu futbolcuların başlarında madenci bareti bulunurken, formalarının üzerine ise  kömür karası bulunan beyaz tişörtler giydikleri görüldü. 

Hakemler : Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Serkan Olguncan

Yeni Malatyaspor : Vedat Kapurtu, Koray Şanlı (72. dakika Uğur Bulut), Gökhan Sinanoğlu, Ramazan Kahya, Necdet Kaba, Fahri Tatan, Ahmet Gökhan Güney, Rahman Oğuz Kobya, Coşkun Yılmaz (59. dakika Mustafa Şen), Eren Görür (59. dakika Muharrem Ozan Cengiz)

Hatayspor : Fatih Öztürk, Özgür Çelik, Barış Yardımcı, Mehmet Enes Sığırcı, Serkan Koç, Hasan Küçcük (71. dakika Mehmet Ayaz), Ömer Bozan, Gökhan Ünver (59. dakika Enis Gül), Serbay Yağız (82. dakikada Güney Atılgan), Halil Karataş, İbrahim Taylan Uzunoğlu 

Sarı Kart : Gökhan Ünver (10. dakika Hatayspor) Fatih Öztürk (76. dakika Hatayspor), Uğur Bulut (86. dakika YMS)

Gol : Muharrem Ozan Cengiz (76. dakikada YMS)

6. dakikada; Gökhan Ünver'in kullandığı serbest vuruşta top Yeni Malatyaspor kalesinin yanından auta çıktı. 

8. dakikada; Hüseyin Kar, rakip ceza sahasında bekleyen Coşkun Yılmaz'a topu göndermek istedi ancak Coşkun topa yetişemedi.

10. dakikada; Eren'in sert vuruşunda top Hatayspor kalecisi Fatih'te kaldı. 

13. dakikada; Ramazan Kahya'nın kullandığı serbest vuruşta top rakip savunmadan döndü. 

15. dakikada; Eren, rakip ceza sahasında Rahman'ın gönderdiği topu karşıladı, hakem Eren için ofsayt kararı verdi. 

22. dakikada; Rakibinden sıyrılan Ramazan Kahya sert vurdu, top yandan auta çıktı. 

29. dakikada; Yeni Malatyaspor Coşkun Yılmaz ile ilk etkili atağını gerçekleştirdi. Coşkun topa sert vurdu ancak Hatayspor kalecisi Fatih topa geçit vermedi. 

35. dakikada; Ramazan Kahya'nın kullandığı köşe vuruşundan gelen topa Gökhan Sinanoğlu kafayla vurdu, ancak top auta çıktı. 

39. dakikada; Necdet Kaba'nın gönderdiği topu karşılayan Hüseyin Kar rakiplerinden sıyrılarak topu Hatayspor kalesine gönderdi. Ancak karşılaşmanın hakemi, Hüseyin Kar'ın Hatayspor'dan Barış'a faul yaptığı gerekçesi ile golü geçersiz saydı. 

43. dakikada; Yeni Malatyaspor Fahri Tatan ile gole çok yaklaştı. Ancak Fatih'in vuruşu  üsten auta çıktı.

İlk yarıya 5 dakika uzatma süresi eklendi. 

47. dakikada; Fahri Tatan'ın kullandığı köşe vuruşunda gelen topa Koray kafayla vurdu, ancak top auta çıktı. 

52. dakikada; Necdet Kaba'nın vuruşunda top kaleci Fatih'den döndü. Yeni Malatyasporlu futbolcuların ikinci girişiminde, Hatayspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 

59. dakikada; Ramazan Kahya'nın ortasında topla buluşan Mustafa Şen'in vuruşunda top auta çıktı. 

64. dakikada; Fahri Tatan topu, rakip kaleye yakın yerde olan Hüseyin Kar'a gönderdi, ancak bu futbolcu topa yetişemedi. 

70. dakikada; Halil Karataş'ın tehlikeli atağında, Yeni Malatyaspor Kalecisi Vedat topu kornere göndererek tehlikeyi önledi. 

76. dakikada; Muharrem Ozan Cengiz topu filelere gönderdi. 1-0

85. dakikada; Fahri Tatan topa sert vurdu, top direkten döndü.

Karşılaşmanın ikinci yarısına 6 dakika uzatma süresi eklendi. Yeni Malatyaspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. 

Kaynak : Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)

Fotoğraflar : Mehmet Göresiye

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız