SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bolu Kampını Tamamladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:00:18
YMS Bolu Kampını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Bolu Termal'deki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayarak, izne ayrıldı. Sarı kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular, 6 Ağustos'ta Malatya'da toplanarak, ligin ilk haftasında 1461 Trabzon ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. 

PTT 1. Ligin yeni takımlarından Yeni Malatyaspor, iki etaplı Bolu kampını tamamladı. Bolu Termal'de 14 gün süren ikinci etap kamp çalışmalarının tamamlanmasının ardından teknik heyet ve futbolcular 2 günlük izne ayrıldı. İznin sona ermesinin ardından 6 Ağustos Perşembe günü Malatya'da toplanacak olan teknik heyet ve futbolcular, 1461 Trabzon ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. 

-İkinci etap kampta oyun sistemi üzerinde durdular-

6 yıl aradan sonra PTT 1. Lig'de Malatya'yı temsil edecek olan Yeni Malatyaspor, Bolu'da iki etaplı bir kamp dönemi geçirdi.

Birinci etap kamp çalışmalasını Bolu Gerede'de yapan ve burada fizik, kondisyon çalışmalarıyla güç depolayan sarı kırmızılılar, ikinci etap kamp çalışmalarını ise Bolu Termal'de yaptı. 14 gün süren ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında oyun sistemi üzerinde duran sarı kırmızılılar, 4 hazırlık karşılaşması oynadı. 

Teknik direktör Yücel İldiz, ikinci etap kamp çalışmalarının tamamında oyun sistemi üzerinde durdu. Özellikle yabancı oyuncuların takıma uyum sağlaması için yoğun bir mesai harcayan tecrübeli teknik adam, hazırlık karşılaşmalarında bütün oyunculara şans verdi. 

-Hazırlık maçlarında eksiklerini gördüler-

PTT 1.lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor Bolu kampı süresince 4 hazırlık maçı oynadı. Sarı kırmızılılar bu maçlardan 3’ünde yenilgi alırken, 1’ini kazandı.

Yeni Malatyaspor PTT 1.Lig takımlarından Karşıyaka’ya 3-1, Şanlıurfaspor’a 1-0, Balıkesirspor’a 3-1 yenilirken, Denizlispor’u 2-1 mağlup etti. Yeni Malatyaspor oynadığı 4 hazırlık maçında kalesinde 8 gol görürken, rakip ağlara 4 gol bıraktı.

İlk 3 hazırlık maçında mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor'da takımın ortaya koyduğu futbol kimseyi memnun etmedi. Denizlispor karşısında oynanan futbol tat verirken, Karşıyaka, Şanlıurfa ve Balıkesirspor ile oynanan hazırlık maçlarında oyuncuların ortaya koyduğu performans transfer konusunu bir kez daha gündeme getirdi. 

-11 futbolcu transfer edildi-

Yeni Malatyaspor, yeni sezonla ilgili yaptığı transfer çalışmaları kapsamında  yabancı, 6 da yerli oyuncuyu kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılar yerli transferinde İskender Alın, Kamil İçer, Azad Filiz, Kemal Cingirt, Emre Selen ve Ertaç Özbir’i, yabancı transferinde ise Sunday Mba, Gonzalo Godoy, George Akpabıo, Alex Dos Santos ve Azubuike Egwuekwe’yi renklerine bağladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız