SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bolu'da Güç Depoluyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:39:43
YMS Bolu'da Güç Depoluyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da güç depoluyor. 

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da birinci etap kamp çalışmaları sürüyor. 

2015-2016 sezonunda PTT 1. Lig’de mücadele edecek sarı kırmızılılar, Bolu Gerede Esentepe Tesisleri’nde devam ediyor.

Takımın yeni transferleri Nijeryalı Sunday Mba ile Azad Filiz'in de yer aldığı kampta fizik, kondisyon ve yükleme çalışmaları yapılıyor. 15 gün sürecek olan birinci etap kamp çalışmasında 14 futbolcu kampta yer alıyor. Takımla yolları ayrılan futbolcuların dışında bütün futbolcuların yer aldığı Bolu kampında çalışmalar yoğun tempoda sürüyor. 

"HER ŞEY ŞUANDA GÜZEL GİDİYOR"

Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, kampta her şeyin güzel geçtiğini ifade etti. 

Ravcı, yollarını ayırdıkları futbolcuların dışında bütün futbolcuların kampta yer aldığını kaydederek, "Birinci etap kamp çalışmamız 3 Temmuz itibariyle başladı. Çalışmalarımız oldukça iyi geçiyor. Teknik direktörümüz Yücel İldiz yönetiminde futbolcularımız fizik, kondisyon ve yükleme çalışması yapıyor" dedi.

Şuanda kampta 14 futbolcunun yer aldığını dile getiren Ravcı, "Dış transferde anlaştığımız Sunday Mba ve Azad Filiz'in yanı sıra mevcut kadromuzdaki 12 futbolcumuz kamp çalışmalarında yer alıyor. Çalışmalarımız yoğun tempoda sürüyor. Yeni transferimiz Mba'nın performansı bizleri oldukça memnun ediyor" diye konuştu. 

"AZAD FİLİZ İLE İLGİLİ BİR SORUNUMUZ YOK"

Ravcı, dış transferde kadrolarına kattıkları ilk oyuncu olan Azad Filiz'in kampta yer aldığını ve kendisiyle ilgili herhangi bir sorunun olmadığını kaydetti.

Genç orta saha oyuncusunun Bolu'daki birinci etap kamp çalışmalarına zamanında katıldığını ifade eden Ravcı, "Futbolcumuz ile küçük bir sorun yaşandı. Ancak bu sorun bizi yolları ayırmaya itecek kadar büyük bir sorun değildi. Azad bu takımın oyuncusu ve şu anda yeni sezon için çalışıyor. İnanıyorum ki Azad Yeni Malatyaspor’a büyük katkılar sunacak. Şuanda herhangi bir sorun yok" şeklinde konuştu. 

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Dış transferde şuana kadar Sunday Mba ve Azad Filiz ile anlaşma imzaladıklarını anımsatan Ravcı, transfer çalışmalarının devam ettiği söyledi.

Ravcı, ön görüşme yaptıkları futbolcularla bir görüşme daha yapacaklarını belirterek, birkaç futbolcu ile mutlu sona yakın olduklarını kaydetti. 

Nokta transferler yapmak istediklerini dile getiren Ravcı, "Şuana kadar 2 futbolcuyu kadromuza kattık. İç transferde de anlaştığımız futbolcular var. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süre içerisinde istediğimiz futbolcuları kadromuza katacağız" dedi.

"DENEME İÇİN GELEN FUTBOLCULAR VAR"

Ravcı, Bolu'da devam eden birinci etap kamp çalışmalarında denemeye alınan futbolcuların olduğunu da kaydetti. 

Teknik direktör Yücel İldiz'in birkaç futbolcuyu kampta denemeye aldığını ifade ederek, ilerleyen günlerde birkaç futbolcunun daha kampa katılarak, denemeye alınacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız