SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bolu'da Hazırlanacak

A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, 15 Temmuz'da Bolu'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Sarı-siyahlı takımda bir yandan olağanüstü kongre beklenirken, diğer yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Cafer Aydın'ın verdiği rapor doğrultusunda görüşmelere başlayan yönetim, bir kaç futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Yeni sezon için kadrosuna 8 futbolcu katmayı planlayan Cafer Aydın ile kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu transfer çalışmalarını ummalı bir şekilde yürütüyor. Şuana kadar 5 futbolcu ile görüştüklerini açıklayan teknik patron Cafer Aydın, bu futbolcularla görüşmelerin olumlu geçtiğini ve sözleşme imzalama aşamasına geldiklerini söyledi.

Özellikle genç ve yetenekli futbolcular ile temasa geçen Yeni Malatyaspor yönetimi, takımı doğrudan Bank Asya 1. Lig hedefine götürebilecek bir kadro oluşturmayı planlıyor. Transfer çalışmalarının olağanüstü kongreden sonra hız kazanacağı ve birkaç futbolcuyla kısa süre içerisinde sözleşme imzalanacağı gelen bilgiler atasında yer alıyor.

Öte yandan teknik direktör Cafer Aydın, kamp çalışmalarının 15 Temmuz'da başlayacağını bildirdi. Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamp yerini daha önceden Bolu olarak belirlemiştik. Tarih olarak 15 Temmuz'da takımı toplamayı planlıyoruz. Bu tarihe kadar transfer çalışmalarını da noktalamak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız