SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Borcu Sıfırladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:24
YMS Borcu Sıfırladı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, SSK ve Maliye’ye olan borçlarını sıfırladı ve borç yoktur kağıdını alarak sezona sıkıntısız başlayacak.

Son günlerde dedikodu haline gelen borçlar kamuoyunda sıkça dile getirilmişti. Yeni Malatyaspor’un SSK ve Maliye’ye olan borçların tamamını ödediği ve temiz kağıdını aldığı belirtildi.

Olası bir ödememe durumunda ciddi sıkıntılarla karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, TFF’den büyük cezalar alma söz konusu olacaktı. Bunu ödeyerek çözüme kavuşturan sarı kırmızılı takım, PTT 1.Ligin en az borçsuz 1-2 takımından biri haline geldi.

Geçen sezondan futbolculara 206 bin TL borcu olan Yeni Malatyaspor, bu ödemeler içinde Vedat Kapurtu, Hüseyin Kar ve Ramazan Kahya’ya çek verdi. Şampiyonluk prim borcu 520 bin TL civarında olan kulüp, bu konuda verdiği çeklerin günü de 9.ve 10.aylarda gelecek ve ödemeleri gerçekleştirecek. 

Yeni Malatyaspor kulübünün toplamda 1 milyon 300 bin TL borcu bulunuyor ve PTT 1.Lig takımları içerisinde en borçsuz 1-2 kulübü arasında yer alarak bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız