SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Böyle Kutlayacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:00
YMS Böyle Kutlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grubun son haftasında Keçiörengücü’nü konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra kutlamalarını yapacağı yer belli oldu.

İnönü stadyumu, Kapalı Çarşı ve Miting alanı gibi farklı seçenekler üzerinde duran Yeni Malatyaspor yönetimi, yaptığı görüşmeler sonrasında kutlamaların Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yanındaki miting alanında yapılacağı yönünde karar kıldı.

Seyircisiz oynanacak olan Yeni Malatyaspor -Keçiörengücü karşılaşmasında Yeni Malatyaspor’un alacağı puan yada puanlar sarı kırmızılı takıma şampiyonluğu getirecek. Bu kapsamda şampiyonluğunu sıcağı sıcağına taraftarıyla kutlayamayacak olan futbolcular, maç sonrasında miting alanında yapılacak organizasyonla şampiyonluğunu doyasıya kutlayacak.

Kutlamaların birçok kesim tarafından İnönü Stadında olması gerektiği düşünülürken, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun yaptığı toplantı sonrasında “Güvenliği Sağlayamama” gerekçesiyle bunun kabul edilmediği öğrenildi.

-Şehir turu atacaklar-

Yeni Malatyaspor şampiyonluğunu ilan ettikten sonra futbolcular özel olarak hazırlanan tişörtleri giyecek ve Battalgazi Belediyesi’nin üstü açık otobüsüyle şehir turu atarak miting alanına gidilecek. Burada havai fişekler ile görsel bir şov yapılacak. Ardından sanatçıların konserleri ile şampiyonluk doyasıya kutlanacak. Son olarak da konuşmalar gerçekleştirilecek ve kutlamalar gece geç saatlere kadar devam edecek.

Karşılaşma esnasında Büyükşehir Belediyesi tarafından miting alanına dev ekran kurulacak. Taraftarlar burada Yeni Malatyaspor -Keçiörengücü maçını izleyebilecek. Ayrıca soykan parkında bulunan dev ekrandan da karşılaşma canlı olarak izlenebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız