SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bozüyük Maçına Hazır

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Pazar günü 13.30'da Bursa takımlarından Bozüyükspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenmana Fatih Terim'in kızının düğünü için İstanbul'da bulunan teknik direktör Vedat İnceefe katılmadı. Takım yardımcı antrenör Türker Bıyıklı yönetiminde çalıştı. Takımda sakatlığı bulunan Can, takımdan ayrı çalışırken, Can'ın Bozüyükspor karşılaşmasında forma giymesinin zor olduğu kaydedildi.

Öte yandan antrenman öncesinde kaleci Mesut Balkan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başarılı kaleci, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "İkinci yarıda hem kupada hem de ligde şuan için hedeflerimizi tutturduk. Hedefimiz ligde Play-off'a uzanmak. Ancak ilk yarıda şansız puan kayıpları yaşadık. İkinci yarı itibariyle istediğimiz hedefi tutturmuş durumdayız. Şuanda da ligin kırılma noktalarındayız. Hafta sonu oynayacağımız Bozüyükspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor. İç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. İstediğimiz şekilde devam edersek, hedefimizi tutturacağımıza inanıyorum" dedi.

Bozüyükspor karşılaşmasını mutlak kazanmaları gerektiğini kaydeden tecrübeli kaleci, "Puan kaybı yaşarsak, büyük bir yara almış olacağız. Bozüyükspor hem rakibimiz hem de iç sahada karşılaşacağız. Kesinlikle puan kaybetmeyi düşünmüyoruz. Ama önümüzde de daha birçok karşılaşma var. Bu maçı kaybedersek, her şey bitti diye bir şey yok. Matematiksel olarak umudumuz bitmediği sürece devam edeceğiz."dedi.

Mesut, kendi performansıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, "Sezon başında da söylediğim gibi ben buraya oynamaya geldim. 3. Lig'den buraya gelmiş olabilirim ama daha önceden hep 2. Lig'de oynadım. Bireysel olarak kendime koyduğum hedef doğrultusunda da iyi gittiğimi düşünüyorum. En iyi şekilde takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum. En iyi şekilde sezonu bitirmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

Takımın defans oyuncusu Mehmet Toşak da, takımın Vedat İnceefe'nin göreve gelmesiyle birlikte toparlanma sürecine girdiğini kaydederek, "Son 6 maçtır yenilmiyoruz. Çok iyi giden bir çıkışımız var. Devre arasında da kamp süreci çok iyi geçti. Lig'de ilk 5'in içinde olmak istiyoruz. İkinci yarıya çok iyi başladık. Bu haftadan itibaren önemli bir viraja giriyoruz. Sahamızda Bozüyükspor ile karşılaşacağız. Daha sonra Göztepespor ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Sonrada Alanyaspor ile içerde oynayacağız. Bu 3 karşılaşmadan 7 puan alırsak, ilk 5'in içinde oluruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız