SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bozüyük'e Hazır

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatya Spor, Bozüyükspor maçı hazırlıklarını tamamlandı.

Büyük beklentilerle başladığı sezona kötü bir başlangıç yaparak, beklenenden uzak bir futbol ortaya koyan Yeni Malatya Spor, güvenlik nedeniyle Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Bozüyük maçına telafi gözüyle bakıyor.

Son olarak iç sahada kötü futbolla kaybettiği 2-0 Turgutluspor maçından sonra taraftarın tepkisiyle karşılaşan Yeni Malatya Spor, bu haftayı üç puanla kapatıp, hem camianın gönlünü almak hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Bozüyük maçı için dün aktarmalı olarak Bilecik'e geçen Yeni Malatya Spor, bu maçın son çalışmasını bugün yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Yeni Malatya Spor kafilesinde 18 futbolcu yer alırken, Sarı-siyahlıların maçın ardından Salı günü İstanbul uçağıyla Diyarbakır'a geçip, kupa maçı sonrası Malatya'ya döneceği açıklandı. Pazartesi oynanacak Bozüyük maçı öncesi Malatya ekibinde sakat olan Oğuzhan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bozüyük maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Sar-siyahlılarda teknik direktör Ufuk Sarı'nın da futbolcularla özel bir görüşme yaparak, onlardan üzerlerindeki baskıyı atıp, rahat ve dikkatli oynamalarını istediği öğrenildi.

Bozüyük ilçe stadındaki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Bora Budak yönetecek.

YÖNETİMDEN İSTİFA..
Öte yandan son günlerde oldukça gergin günler geçiren Yeni Malatya Spor'da yönetici Akif Üstündağ'ın istifa ederek ayrıldığı öğrenildi.

Aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı olan Üstündağ'ın, Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ile görüşerek, yaklaşık 1 ay önce istifasını yönetime sunduğu, yönetiminde bu istifayı kabul ettiği öğrenildi. İstifa eden yönetici Akif Üstündağ'ın yerine ise yedek yöneticilerden Hakan Ateş'in asıl üyeliğe alındığı ifade edildi. Bu süreçte yönetimin söz konusu istifa ile ilgili herhangi bir açıklama yapmaması da dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız