SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bu Akşam İzmir'de Altınordu İle Oynuyor

0
Güncellendi - 2016-09-26 20:48:18
YMS Bu Akşam İzmir'de Altınordu İle Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Zirvedeki rakipleri maçlarını Pazar günü oynayan ve alınan sonuçlara göre averajla liderliğini sürdüren Yeni Malatyaspor, Pazartesi akşamı İzmir temsilcisi Altınordu ile karşı karşıya geliyor. İzmir Atatürk Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLAR..

Yeni Malatyaspor’un İzmir temsilcisi Altınordu karşısında oynadığı 3 maçta üstünlüğü bulunuyor.

Yeni Malatyaspor ile Altınordu, şuana kadar ikisi lig, biri Bordum Kupası olmak üzere 3 maçta karşı karşıya geldi. 3 maçın ikisi Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlanırken, birini ise Altınordu kazandı.

İki ekip ilk olarak 2008 yılında Bordum Kupası’nda karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, mücadeleyi 2-0 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Altınordu, TFF 1. Lig’de 2015-2016 sezonunda bir kez daha karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Ligin ikinci yarısında Malatya İnönü Stadı’ndaki karşılaşma ise 1-0 Altınordu’nun üstünlüğüyle sonuçlandı.

HAKEMLER..

Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi A klasman hakemlerinden Onur Karabaş yönetecek. Karabaş’ın yardımcılıklarını, İstanbul’dan Bahtiyar Birinci, Ankara’dan Engin Erdem, 4. hakem Çanakkale’den Ali Şansalan yapacaklar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (7 yıl önce)
    Malatya kazanır yoluna devam edecektir.
    0
    0
    Yanıtla