SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bu Gece Taraftarı Önünde

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:20:38
YMS Bu Gece Taraftarı Önünde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2015- 2016 sezonunun 3. haftasında bu gece Alanyaspor'la İnönü Stadı'nda oynayacağı maçla taraftarıyla buluşacak.

Geçtiğimiz sezonun 34. haftasında Malatya'da oynanan ve Pendikspor'un 1-0 kazandığı maçtaki olaylar gerekçesiyle Yeni Malatyaspor'a kendi sahasındaki 3 maçını seyircisiz oynama cezası verilmiş, 2 maçlık cezasını geçen sezon çeken Yeni Malatyaspor, bu sezonun ilk haftasında 1461 Trabzon'la oynadığı maçı da seyircisiz oynayarak cezasını tamamlamış, ancak bu maçta da 1-0 mağlup olmuştu. Yine deplasmanda oynanan Menemenspor maçındaki olaylar nedeniyle de, deplasmandaki 1 maçını taraftarsız oynama cezası almış olan Yeni Malatyaspor, bu cezasını da geçtiğimiz hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı maçta çekmişti.

Geçen sezondan kalan cezalarını tamamlayan Yeni Malatyaspor, bu gece ilk kez taraftarı önüne çıkıyor. İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak olan karşılaşmada ev sahibi takım ilk galibiyetini almayı hedefliyor. 

Karşılaşmayı, Çağatay Şahan (Manisa), Cumhur Altay (Manisa), Baran Eraslan (İzmir), 4. hakem Deniz Gültekin (İzmir)'den oluşan hakem kadrosu yönetecek.

TRT Avaz kanalı tarafından naklen yayınlanacak olan maçı stadda izlemek isteyen futbolseverler için bilet fiyatları da şöyle:

VİP tribün-23 TL

Kapalı tribün-19 TL

Maraton tribün-11 TL

Kale arkası-Açık tribün-6 TL

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız