SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bu Hafta Bay Takım

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da çalışmalar devam ediyor. 
 
Altay maçı sonrasında ara vermeden çalışmalara başlayan sarı siyahlı takım, ligin 7. haftasını bay geçecek. Ligin 6. haftası geride kalırken, sadece 1 galibiyet elde eden Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Ali Güneş, bay haftasını en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyor. Özellikle defansif anlamdaki eksikleri gidermek isteyen Ali Güneş, futbolcuları pozisyonlarda dikkatli olmaları noktasında da uyarıyor. 
 
SAKATLARDAN SEVİNDİRİCİ HABER 
Sezon başında geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre takımdan ayrı kalan Emrah Ekmekçi'nin İstanbul'daki tedavisi tamamlanırken, çalışmalara başladı. Ekmekçi, takımdan ayrı doktor kontrolünde çalışıyor. 
 
Öte yandan sakatlığı tamamıyla düzelen Gökhan Sinanoğlu ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Sinanoğlu'nun Balıkesir karşılaşmasında forma giyebileceği kaydedildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız