SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bugsaş'a 2-1 Mağlup

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:35:48
YMS Bugsaş'a 2-1 Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Ankara temsilcisi Bugsaşspor ile deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kaybetti. Ev sahibi takım 33. dakikadan itibaren 10 kişi ile mücadele etmesine rağmen galip gelmeyi bildi.
 
Saat 15.30’da Yenikent Asaş Stadı’nda başlayan karşılaşmayı Levent Aktan yönetti. Maçın kadroları ve diğer notlar şöyle:
 

STAT: Yenikent Asaş
 
HAKEMLER: Levent Aktan, Murat Öztürk, Selkan Sabancı
 
BUGSAŞSPOR: Bekir, Baki, Galip (Yaşar Yurduseven dk 67), Abdullah, Şener, Efe, Mustafa, Mehmet, Yaşar Çetin (Emrah dk 84), Ali (Aydın dk 90), Hasan
 
YENİ MALATYASPOR: Zeki, Emrah, Can, Ercan, Erdi, Enis, Yasin, Caner, Ergun (Aytek dk 64), Gökhan, Fatih (Arslan dk 57)
 
GOLLER: Galip dk 44, Efe dk 57 (Bugsaşspor), Aytek dk 65 (Yeni Malatyaspor)
 
KIRMIZI KART: Hasan Durtuluk dk 33 (Bugsaşspor)
 
SARI KARTLAR: Yaşar Çetin (Bugsaşspor), Erdi (Yeni Malatyaspor) 
 

33 dakikada Bugsaşspor'dan Hasan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 
 
44. dakikada, Bugsaşsporlu Galip'in attı golle Yeni Malatya Spor 1-0 yenik duruma geçti. 
 
57. dakikada ev sahibi Bugsaş, Efe Can'ın golüyle skoru 2-0'a getirdi.
 
65. dakikada Yeni Malatya Sporlu Aytek skoru 2-1 yaptı.
 
Karşılaşma ev sahibi takımın 2-1'lik galibiyetiyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız